Author Topic: WHAT IS BREAKS?  (Read 7935 times)

Re: WHAT IS BREAKS?
« Reply #25 on: 24/03/08, 21:08 »

well sejak gw mengenal nu-school breaks dari salah satu dj hiphop di jogja, gw sedikit confuse saat dia bilang selain hiphop dia juga maenin breaks... dan dia sering mixing both genre... nah after checking on the net ada sekumpulan dj di amerika mereka lebih menyebut tipe seperti ini sebagai urban mixing. mix both genre... hiphop dan breaks... well gw coba download and cari2 lagu breaks gratis di net dan gw coba buat mixtape dan gw bagi bagiin ke temen2.  ternyata mreka bilang kok pumpin banget ya... lebih ngenjot, ada yang bilang ini lebih cadas daripada house... karna terasa lebih kenceng... trus catchy banget, beatnya gak monoton. padahal dari bpm gw liat rata2 standard bpmnya di 128an.

after all, breaks emang asik buat dimaenin dan untuk rave party sepertinya nya cocok juga... maybe one day kalo ada acara event besar gw pengen bawain full breaks atau urban mix... because sekarang selain electro gw ngumpulin lagu nu school jg... thanks to you za...
Dance To The Beat

Offline BREAKS MAFIA

Re: WHAT IS BREAKS?
« Reply #26 on: 25/03/08, 04:01 »
Hidup breaks
I Breath with BREAKS
I Drink with BREAKS
I Eat With BREAKS
I Walk WIth BREAKS
I F**K With BREAKS

BREAKBEAT IS MY LIFE

Offline SkyLiteZ

Re: WHAT IS BREAKS?
« Reply #27 on: 26/06/08, 18:36 »
weee...
akhirnya gw tau music yg masuk genre breaks tuh gmna... ;D

Re: WHAT IS BREAKS?
« Reply #28 on: 26/10/08, 22:22 »
For me breaks is something that has an energy to lift up the hype for any listener...
because it is Funk, sophisticated, and catchy..
Breaks has an adorable drumloops, tasty electrified elements, powerful stomper and fat basslines..
I've been involving in breaks for about 4 years and probably i still need some advice from any of breaks spinner in indonesia as i know that i'm not quite familiar with the breaks itself...

RESPECT TO ALL BREAKSTER!!!

   

Offline 7

Re: WHAT IS BREAKS?
« Reply #29 on: 10/06/09, 10:11 »
 *bgs*
about.me/indra7
twitter.com/indra7
twitter.com/microchipmusic

Offline BuNi

Re: WHAT IS BREAKS?
« Reply #30 on: 10/06/09, 11:17 »
^^^^^^^^^^^^^^

breaks night madness !!!!!
You hear the bass, and you say "whoa!"

Re: WHAT IS BREAKS?
« Reply #31 on: 10/06/09, 12:31 »
For me breaks is something that has an energy to lift up the hype for any listener...
because it is Funk, sophisticated, and catchy..
Breaks has an adorable drumloops, tasty electrified elements, powerful stomper and fat basslines..
I've been involving in breaks for about 4 years and probably i still need some advice from any of breaks spinner in indonesia as i know that i'm not quite familiar with the breaks itself...

RESPECT TO ALL BREAKSTER!!!

   


 *bgs* *bgs* AGREE

Tags:
 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
0 Replies
306 Views
Last post 15/11/11, 20:48
by sense
2 Replies
509 Views
Last post 10/12/11, 10:51
by sense
1 Replies
463 Views
Last post 30/03/12, 14:04
by David Tjin
1 Replies
1212 Views
Last post 10/11/12, 23:50
by sense
1 Replies
251 Views
Last post 21/02/13, 10:25
by ryanmarloon



SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal