clipQuickie with Sasha Grey the DJ

11/12/14, 12:47 by Gober | Views: 3598 | Comments: 7



Mengamati tampangnya mengundang pertanyaan "Pernah liat dimana ya gue?", jawabannya mungkin bisa google sendiri ya. Sasha Grey di dunia erotica dikenal sangat hardcode, untungnya di dunia DJ dia gak jadi DJ erotik.  Kita dapet kesempatan nanya beberapa pertanyaan  pas kita temu...

clipFuture Music Festival Asia moving to Singapore

05/12/14, 13:59 by Gober | Views: 878 | Comments: 0



Setelah 3 tahun diselenggarakan di Malaysia, Future Music Festival Asia mengumumkan venue baru untuk event tahun depan yaitu Changi Exhibition Centre di Singapura. Seperti di tahun tahun sebelumnya, festival ini bakal diselenggarakan pada tanggal yang sama yaitu 13-14 Maret tah...

clip5 Minutes with Paul Van Dyk

04/12/14, 05:23 by Gober | Views: 550 | Comments: 0



German Grammy Award-winning producer Paul van Dyk has a lot on his plate – he’s been churning out captivating music since the time most of us were in our diapers, he tours the world almost non-stop for years on end, and he runs a prolific label with some of the electronic world...

clipUnleash your 20s and lumia will make it happen with surprise life experience!

01/11/14, 01:00 by NEWS | Views: 877 | Comments: 0



Hai! Lumia ingin mengajak kamu kamu yang masih berumur 20-an untuk ikutan kuis #makeithappen di Ravelex.net.

Umur 20-an adalah moment yang unforgettable untuk banyak orang. Di usia itu kita bisa mulai mewujudkan semua mimpi mimpi kita. Sayangnya, beberapa orang tida...

clipITS THE SHIP Party diatas Kapal Pertama di Asia

24/09/14, 13:07 by Gober | Views: 1866 | Comments: 3



Ngiri ngeliat orang yang party di Holyship! Jangan ngiri lagi karena bentar lagi nih bakal ada party diatas kapal pertama di Asia lo. Livescape, promotor yang membesarkan Future Music Festival Asia di Malaysia bakal bikin event yang dikasih judul ITS THE SHIP. Event ini bakal d...

clipCODE2IBIZA: The Unforgotten Journey!

27/06/14, 14:47 by Gober | Views: 1414 | Comments: 0



Pengalaman clubbing di Ibiza kemarin pasti tidak mudah dilupakan oleh kelima partygoers ini. Bayangkan saja, selama 4 hari 3 malam mereka party di tiga club terkenal di Ibiza dan merasakan sensasi boat party di tengah laut Mediterania. For real!

Let’s find out how am...

clip10 Partygoers Dreams Came True... Are You The Next?

25/06/14, 13:12 by Gober | Views: 1575 | Comments: 1



Program Code2Ibiza 2013-2014 berhasil mewujudkan mimpi dari 10 partygoers terpilih. Memang apa sih mimpi mereka? Yup, kesepuluh orang tersebut diberangkatkan menuju pulau “party” di IBIZA, Spanyol, untuk merasakan sensasi clubbing yang sesungguhnya. For real!

Let’s ...

clipMLD SPOT CODE2IBIZA 2013-2014 Ten Luckiest Partygoers You've Ever Seen

23/06/14, 13:12 by Gober | Views: 1066 | Comments: 0



Jika Anda bertanya bagaimana rasanya datang ke tempat party paling gokil di pusat clubbing dunia? Sepertinya, hanya sepuluh orang ini yang paling tepat untuk menjawab pertanyaan itu.

Program Code2Ibiza 2013-2014 sudah berhasil mewujudkan mimpi dari 10 [...

clipRavelex 11 Years

18/04/14, 10:11 by Gober | Views: 2640 | Comments: 22



We are eleven!

Thank you for your support guys!

clip#HaloPlay Ravephoria to FMFA 2014!

29/03/14, 19:01 by Gober | Views: 1655 | Comments: 1



Selama 4 hari, dari tanggal 13 sampai 16 Maret 2014, @kartuHalo #HaloPlay mengajak jalan-jalan 2 orang pemenang dari quiz Ravephoria beserta masing masing 1 orang temannya untuk berangkat nonton bareng Future Music Festival Asia 2014 di Kuala Lumpur, Malaysia. 2 orang pemenang ...

Pages: 1 2 [3] 4 5 6 ... 60

* Recent Topics

[residentadvisor] Loco Dice announces first single, Roots, from forthcoming album by NEWS
[Today at 13:02]


[djmag]EDC Japan lines up Alison Wonderland, Martin Garrix, Diplo, Above & Beyond, deadmau5, more by NEWS
[Today at 07:11]


[djmag]DJ Mag Radio's February show features interviews with Solardo, Trans Musicales festival, more: Listen by NEWS
[Today at 01:02]


[residentadvisor] Midori Takada, Italian dream house, The Other People Place among Discogs' most sold records of 2017 by NEWS
[Today at 01:02]


[residentadvisor] Midori Takada, Italian dream house, The Other People Place among Discogs' most sold records of 2017 by NEWS
[20/02/18, 19:02]


[djmag]Brunch in the City returns for 2018 season with Maya Jane Coles, Robert Hood, more by NEWS
[20/02/18, 13:03]


[djmag]Charlotte de Witte drops epic techno-heavy Essential Mix: Listen by NEWS
[20/02/18, 07:02]


[residentadvisor] by NEWS
[20/02/18, 07:02]


[djmag]Charlotte de Witte drops epic techno-heavy Essential Mix: Listen by NEWS
[20/02/18, 01:00]


[djmag]Steel Yard Weekender drops full line-up including Above & Beyond, Eli & Fur, more by NEWS
[19/02/18, 19:01]


[djmag]Uva Festival in 15th-century Spanish monastery locks Call Super, CPI, DJ Sports, more by NEWS
[19/02/18, 13:01]


[residentadvisor] Will Saul launches new compilation and mix CD series, Inside Out, on Aus Music by NEWS
[19/02/18, 13:01]


[residentadvisor] Will Saul launches new compilation and mix CD series, Inside Out, on Aus Music by NEWS
[19/02/18, 07:01]


[residentadvisor] Mount Kimbie and King Krule share new track, 'Turtle Neck Man' by NEWS
[19/02/18, 01:00]


[residentadvisor] Mount Kimbie and King Krule share new track, 'Turtle Neck Man' by NEWS
[18/02/18, 19:02]


[residentadvisor] Mount Kimbie and King Krule share new track, 'Turtle Neck Man' by NEWS
[18/02/18, 13:00]


[djmag]Uva Festival in 15th-century Spanish monastery locks Call Super, CPI, DJ Sports, more by NEWS
[18/02/18, 07:02]


[djmag] by NEWS
[18/02/18, 01:00]


[djmag]KiNK, Floating Points, Peggy Gou, more set to play inner city electronic 2018 by NEWS
[17/02/18, 19:02]


[residentadvisor] Barcelona party Brunch-In The City announces 2018 season with Larry Heard, Steffi by NEWS
[17/02/18, 19:02]


[residentadvisor] Barcelona party Brunch-In The City announces 2018 season with Larry Heard, Steffi by NEWS
[17/02/18, 13:00]


[djmag]EDC Las Vegas lines up Eric Prydz, Armin van Buuren, Paul van Dyk, Green Velvet, more for 2018 festival by NEWS
[17/02/18, 07:01]


[djmag]Disneyland Paris is hosting a huge dance festival this summer by NEWS
[17/02/18, 01:00]


[djmag]Martin Garrix, David Guetta and Brooks collab gets release date by NEWS
[16/02/18, 19:03]


[residentadvisor] Adriatique are next up on Afterlife with new single, Ray by NEWS
[16/02/18, 19:03]


[residentadvisor] Italy's Polifonic festival books John Talabot, Carl Craig for 2018 by NEWS
[16/02/18, 13:01]


[djmag]Fresh Kicks 60: Jamz Supernova by NEWS
[16/02/18, 07:01]


[djmag]Watch Boiler Room x Ballantine's True Music Moscow live on DJ Mag Facebook by NEWS
[16/02/18, 01:03]


[djmag]Ibiza businesses appeal to council against changes in noise pollution laws by NEWS
[15/02/18, 19:01]


[residentadvisor] Keita Sano announces two-part album, ?totsu by NEWS
[15/02/18, 19:01]



* Shoutbox

Sorry, this shoutbox does not exist.

* Calendar

February 2018
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 [21] 22 23 24 25
26 27 28


* Top Boards


SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal