Author Topic: Jakarta Next Party  (Read 207334 times)

HAYAHHHHH...

  • Guest
Jakarta Next Party
« Reply #75 on: 12/09/05, 20:02 »
CCCCCCIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHUYYYYYYYYYYYYYYYYY DIGWEEEEEEEDDDDDDDDDDDDDDD SOBB...... BAKALAN GOKILLL DAHHHH NEHH... HUHUHUHUHUHUHUHUHUH

Anonymous

  • Guest
Jakarta Next Party
« Reply #76 on: 12/09/05, 20:30 »
Siap komandan! Thanks buat EO nya ya atas kerja kerasnya

Anonymous

  • Guest
Jakarta Next Party
« Reply #77 on: 12/09/05, 21:04 »
Gokil! Gokil!

Bedrock City! We are coming!

Anonymous

  • Guest
Jakarta Next Party
« Reply #78 on: 12/09/05, 21:25 »
Quote from: "Anonymous"
Gokil! Gokil!

Bedrock City! We are coming!



Yoi sob, kapan lagi kesempatan ini ada. I am coming!

Anonymous

  • Guest
Jakarta Next Party
« Reply #79 on: 13/09/05, 09:14 »
Wah.. gue pernah liat digweed di zouk nov 2004. gokil abisss.. sober aja rasanya bisa melayang..
would love to see him the second time..

ditanggung paten deh..

The Outsider

  • Guest
Jakarta Next Party
« Reply #80 on: 13/09/05, 10:09 »
Wah asyik banget udah pernah nonton dia tahun lalu. Gw sih belum pernah sama sekali nonton gig dia, cuma kalau baca release dia kayanya Digweed mainnya gila dan kharismatik DJ. Jadi enggak sabar buat nunggu gig dia di Jakarta ya. Nabung kali ya

Anonymous

  • Guest
Jakarta Next Party
« Reply #81 on: 13/09/05, 13:00 »
Quote from: "The Outsider"
Wah asyik banget udah pernah nonton dia tahun lalu. Gw sih belum pernah sama sekali nonton gig dia, cuma kalau baca release dia kayanya Digweed mainnya gila dan kharismatik DJ. Jadi enggak sabar buat nunggu gig dia di Jakarta ya. Nabung kali ya


Jadi bener John Digweed yang datang??

Anonymous

  • Guest
Jakarta Next Party
« Reply #82 on: 13/09/05, 13:02 »
JOHN DIGWEED

If you’re not an avid follower of dance music but are tuned into popular culture at all you’ve likely experienced music touched by the hands of John Digweed. His list of achievements is groundbreaking to say the least. Highlights of which would be the first proper dj mix compilation (“Renaissance”, done with Sasha), being the first British dj to hold a residency at what was then the world’s most well known club in NYC (Twilo, also with Sasha) as well as having remixed music by Danny Tenaglia, Underworld, Quincy Jones and New Order and many more. John Digweed is a DJ's DJ, he has reached the very top of his profession, being voted #1 in a voter's poll by DJ magazine in 2001.

John Digweed has become the people’s choice while maintaining his longstanding presence in underground dance culture. His popularity as both a DJ and a person seems to have no limits, but his efforts transcend DJ'ing alone, he is as much a producer and promoter. His moniker “Bedrock” is actually three things: a record label, a promotions company and a studio production partnership with Nick Muir. To have a record released on Bedrock serves as the global stamp of production quality, ingenuity and integrity for underground producers worldwide.

In fact, the name John Digweed is synonymous with those very qualities. His Kiss100 radio show is quickly coming up on it’s forth year as one of the most successful dance music shows in all of England with internet broadcasts to the world. It has achieved a near cult status with listeners trading CD’s and mp3’s of the various broadcasts across the internet. Without heroic pretensions his sets are filled with moodiness and musical mystery but held down with a punchy distinctiveness and earthly rhythm. Always emanating a sense of boundlessness he overlaps dream events that spill into reality with an enormous certainty. Catch John mastermind set in person in Jakarta on mid November 2005.   

Suuuumppee llooo........?....sik asik asik asik.....

Nasty Dirty

  • Guest
Jakarta Next Party
« Reply #83 on: 13/09/05, 13:19 »
Quote from: "Anonymous"
Wah asyik banget udah pernah nonton dia tahun lalu. Gw sih belum pernah sama sekali nonton gig dia, cuma kalau baca release dia kayanya Digweed mainnya gila dan kharismatik DJ. Jadi enggak sabar buat nunggu gig dia di Jakarta ya. Nabung kali ya


Jadi bener John Digweed yang datang??


Bener kok boss, suer!

Selamat ya buat dance scene Indonesia, DJ ini di datangkan buat temen2 semua pencinta dance musik Indonesia. Bravo!

Peace

Offline jelly

Jakarta Next Party
« Reply #84 on: 13/09/05, 14:24 »
VENUE dong boss

Anonymous

  • Guest
Jakarta Next Party
« Reply #85 on: 13/09/05, 19:47 »
please .. marco v atau gak pvd dong !!! pleasee !! huhuhuhh .. atau gak mauro picotto juga boleh !! hahha. bisa ancur jakarta !!

H5

  • Guest
cciihhuuyyyyyy
« Reply #86 on: 13/09/05, 19:55 »
huahahaaha tengkyu bosssssssssssss digweed maen hajar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bram

  • Guest
TERIMA KASIH..........
« Reply #87 on: 13/09/05, 21:25 »
AKHIRNYA...............
terima kasih sebesar besarnya buat EO ato org yg udah kerja keras buat datangin digweed ke jkt mid nov ini....
SALUT SOB, THANK U.... THANK U....... THANK U.....

MAJU TERUS DANCE SCENE INDONESIA.....
PLUR

LiL'CoW

  • Guest
Jakarta Next Party
« Reply #88 on: 13/09/05, 22:54 »
BENER KAANNN DIGWEED!!
gilaaa gillaaaaaaaaaaaa.... SALUT !!! harus well prepared neehh.. gue sampe merinding bacanya!
hehehehehe.. duh MAKASIY yaahh yang uda datengin! pasti kok kita doain acaranya berjalan dengan rapi dan lancar dan sukses!!!
btw, rave apa di club? well whereever it is.. i'll be there!! just name it.. :mrgreen:

Anonymous

  • Guest
Jakarta Next Party
« Reply #89 on: 13/09/05, 23:18 »
awas kalo gosip !
gw santet deh yg bikin gosip !

Nasty Dirty

  • Guest
Jakarta Next Party
« Reply #90 on: 13/09/05, 23:49 »
Quote from: "Anonymous"
awas kalo gosip !
gw santet deh yg bikin gosip !


Bukan gosip kok, minggu ini kita sign kontrak dengan Digweed.

Thanks buat teman2 atas perhatian dan supportnya ya. Keep stay terus ya untuk informasi venue, presale ticket, etc.

Peace

JOHN DULLWEEED

  • Guest
Jakarta Next Party
« Reply #91 on: 14/09/05, 12:40 »
NAH BENER KAN GW BLG JG APA.. HUHHHUHUHUHUH.. YIIIHHHAAAAAA

Anonymous

  • Guest
Jakarta Next Party
« Reply #92 on: 14/09/05, 14:48 »
John Digweed is Digger. Jadi kesimpulannya? Gokil

Enggak nyambung ya

Anonymous

  • Guest
Jakarta Next Party
« Reply #93 on: 14/09/05, 16:13 »
Digger is Bigger berati dick nya john big..  hahahaha.. DJ nya DJ

BANDUNG

  • Guest
Jakarta Next Party
« Reply #94 on: 14/09/05, 17:04 »
John Digweed
John Digweed
John Digweed
John Digweed
John Digweed
John Digweed
John Digweed

Anonymous

  • Guest
Jakarta Next Party
« Reply #95 on: 15/09/05, 10:51 »
Gokil! Gokil! Kudu nabung nih dan musti datang. Kapan lagi...

Anonymous

  • Guest
Jakarta Next Party
« Reply #96 on: 15/09/05, 11:25 »
Quote from: "Anonymous"
Gokil! Gokil! Kudu nabung nih dan musti datang. Kapan lagi...


Iya sob, kapan lagi ya dia main di sini. Udah kelamaan nunggunya

Pendatang

  • Guest
Jakarta Next Party
« Reply #97 on: 15/09/05, 13:07 »
John Digweed itu siapa sih?

Anonymous

  • Guest
DigDaWeed
« Reply #98 on: 15/09/05, 13:17 »
John Digweed itu siapa sih?<---- Si John Pencangkul Cimeng haha

Pendatang

  • Guest
Jakarta Next Party
« Reply #99 on: 15/09/05, 13:29 »
Quote from: "Anonymous"
John Digweed itu siapa sih?<---- Si John Pencangkul Cimeng haha


Masak akh? Siopo sih Digweed itu mas?

Tags:
 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
89 Replies
10971 Views
Last post 21/09/06, 11:00
by AndrE ClayZ
1 Replies
898 Views
Last post 29/06/07, 22:40
by BlackBolt
7 Replies
3961 Views
Last post 09/04/08, 16:03
by im_innu
136 Replies
13958 Views
Last post 23/09/09, 23:49
by meat
5 Replies
2769 Views
Last post 16/09/11, 14:25
by frestyintani



SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal