Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - ApsaRey

Pages: [1] 2 3 4 ... 12
1
can't wait! great lineup! and Agoose...

2
Clubs / Venues / Re: RIP Stadium Club Jakarta
« on: 20/05/14, 14:00 »
Thank you Stadium Jakarta for all the memories! Thank you for giving us the chance to see the best djs in the business, thank you for taking the risk and fighting for underground music. Best club management I've ever known, family atmosphere resident djs.

Thank you Pak Bobby for all the hard work and opportunities you've given to every dj that has gotten the privilege to spin there. Legends are made and not born, and you have made a legend out of this nightclub.

Stadium name will live on and lucky for us who have the privilege to experience it. Stuff of legends....  *bgs*

4
nice collab by Arikanami & SOP.. can't wait!  *tepuktangan* *tepuktangan*

5
Jakarta Events / Re: ART LABEL ANNIVERSARY
« on: 25/09/13, 13:12 »
excited... sampai jumpa hari sabtu!  *piss*

6
Jakarta Events / Re: CLUBHOPPERS OLD SCHOOL #3
« on: 17/09/13, 10:03 »
FIRST CLASS  *bgs*

8
lineup istimewa!

9
ooo i c ... thanks
jadi lu dateng apa kagak????
kalo ada gratisan gw temenin dah hahahaha

hayo dateng donk ama Zen  8)

10
Bump using this amazing track by FEHRPLAY




11
jadi nya yang datang  fehrplay kah ? karena pryda takut terbang hahaha ... benarkah ?  no pryda , yes ? no ?

;D


seperti di flyer, gak ada yang suggest Eric Prydz/Pryda/CirezD dateng ya  ;D
Acara Pryda|friends ini di headline oleh Fehrplay, artis dari Pryda|friends label.


 *tepuktangan* *tepuktangan* *tepuktangan*

12
ini yang datang pryda apa fehrplay hehehe maaf buru buru baca nya  ;D

PRYDA|friends Featuring FEHRPLAY 8)
kayaknya kita semua tau kalau Eric Prydz/Pryda/CirezD punya "fear of flying" hehehe... gimana caranya ya buat dia suatu hari datang ke Asia....  :(

13
ila_rendered

STADIUM JAKARTA proudly presents:
PRYDA|Friends
Friday, 28 June 2013 at Stadium Jakarta 4th Floor

featuring:

*tepuktangan*-- FEHRPLAY -- *tepuktangan*
Norway/United Kingdom



also featuring:

APSARA
www.djapsara.com | State of Play
Fully Supported by ALL STADIUM RESIDENT DJS

For more info: 021-6263324
Follow us on twitter @stdjkt @stadiumjakarta @Hybrid_ent @FEHRPLAY @djapsara @SOP_StateOfPlay
www.stadiumjakarta.com




Mixtape by the man himself:





14
Jakarta Events / Re: Jakarta Next Party
« on: 12/06/13, 07:43 »
PRYDA | Friends night with FEHRPLAY @ Stadium Jakarta 28 June 2013
Flyer out soon




Wow!! Aduh sayang bentrok sama rave di museum Arsip :(

Ko Den main di rave gedung Arsip?  :)

15
Jakarta Events / Re: Jakarta Next Party
« on: 11/06/13, 14:48 »
PRYDA | Friends night with FEHRPLAY @ Stadium Jakarta 28 June 2013
Flyer out soon




16
artikel menarik... dj dibunuh cuma gara2 dia main pakai traktor huahahahaa... yang bantai seorang vinyl purist LOL  ;D

http://equalizermag.com/news/vinyl-purist-identified-as-primary-suspect-in-slaying-of-22-year-old-traktor-dj/

17
Jakarta Events / Re: Jakarta Next Party
« on: 24/05/13, 08:02 »
dateng aje ngga usah pake mikir mending di On-in dari pada mikir HEU!

pipi nunggu jatah.

bray, ntar malam Apsara main bpm 124 max... LOL... we'll see how that goes, first techno event for her. Kayaknya 2 minggu lalu dibabtis HAWTIN!  *tepuktangan*

18
Jakarta Events / Re: Jakarta Next Party
« on: 24/05/13, 08:01 »
Have fun ya malam ini teman2 sama Om Ben Klock... sayang gw ga bisa hadir  :'( . Malam ini Lee Van Dowski, Shin Nishimura, sama Apsara menunya buat gw untungnya ada acara  *piss* . Dedo jagain anak2 Jatem ya specially mr 7, jangan pada nakal huahauhaua apalagi ada boss Abang himself nanti malam pastinya seru dehhhhhh hahaah Kidding  :P

19
Jakarta Events / Quatsch!
« on: 08/05/13, 14:28 »
eiger opening.. don't miss this! datang early yahhh

20
what time is ur set Marc at mille?

21
great party as always... too bad i missed performance from most of the djs... stayed til the end with mr seven though!

22
Besok malaamm yeaahh

mulai dari malam ini brooo.... hahaha JK

23
Maybe its time to listen to techno......... *piss* *piss* *piss* *piss* ;D ;D ;D ;D ;D

Please do not listen to techno..Ngga enak..musik apaan intro melulu..ppfftttt!


24
Jakarta Events / Re: Quatsch! 8th May at Stadium
« on: 03/05/13, 11:03 »
with DJ DENY  :P woozaaaa....

25
hadir! pitcher beer di D'Barons the best!

Pages: [1] 2 3 4 ... 12


SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal