Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - ridwan_g

Pages: [1]
1
Callin all House Heads!

RENDEZVOUS - DELUXE EDITION
Feat. JOE WHITE (U.K)

Friday June 21st, @365_Ecobar Kemang
Starts 10pm Onwards

Feat.

JOE WHITE (U.K)

Also 365 very own

RIDWAN G

"Free your mind, body & soul release yourself to the music "

Book your tables now! 021 - 7191032

2
BODYTRONIC MUSIC - DELUXE

"Free your mind, body & soul, release yourself to the music"

This Friday 14th June 2013 365 ECO BAR
10 pm Onwards feat.

JUSTIN FAUST (DISCOTEXAS / Germany)

also 365 inhabitant :

RIDWAN

Supported by:

PARANOIA HRFM, DAILY WHATNOT, DANCE SIGNAL, RAVELEX

For booking & reservation 021-7191032

3
Jakarta Events / RENDEZVOUZ
« on: 30/05/13, 22:19 »
For Those Who Like To Groove, lets

RENDEZVOUZ

"House, electro boogie & leftfield disco excursion"

Friday 31 May 2013, at 365 Ecobar, Jl.Kemang Raya#6
10pm Onwards

With :

ODEQ (360)
ONNIE LENNOX (EMPIRE)

also 365 Inhabitant :

RIDWAN

Put on your dancing shoes, lets dance the the night away.

FREE ENTRY, Book your tables now! 021-7191032

4
wuahh sayang kemaren eats everything ga maen seperti biasanya...  agak bingung die di awal, crowdnya ga masuk sama musik die.... anyway.. skillnya sarapp tuh manusia .. four thumbs up!!!
btw talents sebelom eats sapa ya?? kayaknya agak frustasi tuh.. ada problemkah???

Menurut gw pribadi mainnya bagus, mulai dari flow, sampai teknik mixing sampai main effect nya juga bagus bgt, gak berlebihan, menurut gw di Stadium bisa di tengah2 set mainin lagu anthem classic kyk "Flylife nya Basement Jaxx, sampai lagu Classic Chicago House early 90's & crowdnya joged gila sih menurut gw.

Btw kalau yang elo maksud cepak tinggi pake kaos biru itu gw sepertinya bukan dedo heheheh

5
my current favorite ,scuba & george fitzgerald !!! they are awesome!!!

Pages: [1]


SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal