Ravelex

RETRO FRIDAY WITH ROMY,ACHDIYAT,OKI

Linked Events

  • RETRO FRIDAY: 27/01/06

Offline pipinghot

  • Newbie
  • *
    • Posts: 1
    • View Profile
RETRO FRIDAY,JAN 27 TH 2006
10 PM ONWARDS

PERFORMING DJ'S :

ROMY (1945 MF)
ACHDIYAT (DAFKAF)
OKI (BASSRUSH)


Dedicated to our lates friends (RIP) :Bugi (RIP),Tutut (RIP),THE LEGENDARY DJ DONNY (rip)

THIS 20 % event income will be donate under their name to the orphan house at "yayasan kasih ibu" JL.Barito Raya jaksel


Offline seno

  • Addicted Raver
  • ****
    • Posts: 480
    • View Profile

Offline le_gaiyya

  • Addicted Raver
  • ****
    • Posts: 319
    • View Profile
lanjut ke wonderbar aniversary seru tuh subuh-subuh,  ;)
when we go faster and harder "we gotta keep it soulful"


Offline seno

  • Addicted Raver
  • ****
    • Posts: 480
    • View Profile
gw dateng jam 12 an yang main dj oki dgn set nya yang agak agak deep & funky house (perfect warm up set) menurut gw.....mungkin jam sebelumnya ada vicky juga kali dr electrosoul yg buka atau fadli...terus habis oki di lanjutkan dgn performance dj romy yg memainkan electro house dan techno bikin dancefloor semakin packed :)......sesudah romy kira kira jam 3 achdiyat memulai setnya dgn deep trance di selingi dgn progressive electro (sedikit) dan techno...gokil......
journey malam itu yg belok belok membuat gue pulang hampir nyasar...kekekekek
" MAKE IT HAPPEN "



Offline eternalflame

  • Junior Member
  • ***
    • Posts: 221
    • View Profile
Boljug bgt td mlm..
i got the power lagunya siapa tuh 90's gitu...? terus the drill emang masih penting huhuhuhuhuh
another chance nya roger sanchez juga buat colongan masih penting
respect for mc q yg secara spontan meramaikan stage all night long
FoR ThoSe Who LIke TO gEt doWn


Offline mahfud_partojin

  • Addicted Raver
  • ****
    • Posts: 413
    • View Profile
trance nya itu loh...gak pernah ketinggalan ...alahhhh ;D


Offline The Factor

  • Newbie
  • *
    • Posts: 19
    • View Profile
Hi guyz,
The track u hear I got the power is sample vocal from the legendary SNAP of 90's Hip Hop disco which are now the track is been remixes by me he he "THE POWER" - SNAP - 2005 Rework DJ Romy"

If u want to have the copies of the track i will up loaded it shortly..

Anyway, that night is fantastic... DJ Oki tech house and funky house set is very good for 12 to 1.30am.. i like it.. Thanks to DJ OKI BassRush for the set  :)

And also the Legend DJ Achdiat who are father of House in Indonesia.. remembering the Cilandak sport center 1993!!! Thanks for the Progy to Trance set which are massive...

And all the Lamandau Crew he he he..

NEXT UNITED SOUND OF LAMANDAU feat DJ ARDI PITE, IRWAN ABANG, DJ RADEN

Kalo ada yg di Bali tgl 3-4 Feb gue will be spinning at Double 6 guys.. ;)

C u there..


DJ R
Listen to "Everybody want to rules the world" Tears for Fears.. then smile for it..


Offline soul_selekta

  • Addicted Raver
  • ****
    • Posts: 309
    • View Profile
Hi guyz,
The track u hear I got the power is sample vocal from the legendary SNAP of 90's Hip Hop disco which are now the track is been remixes by me he he "THE POWER" - SNAP - 2005 Rework DJ Romy"

If u want to have the copies of the track i will up loaded it shortly..

Anyway, that night is fantastic... DJ Oki tech house and funky house set is very good for 12 to 1.30am.. i like it.. Thanks to DJ OKI BassRush for the set  :)

And also the Legend DJ Achdiat who are father of House in Indonesia.. remembering the Cilandak sport center 1993!!! Thanks for the Progy to Trance set which are massive...

And all the Lamandau Crew he he he..

NEXT UNITED SOUND OF LAMANDAU feat DJ ARDI PITE, IRWAN ABANG, DJ RADEN

Kalo ada yg di Bali tgl 3-4 Feb gue will be spinning at Double 6 guys.. ;)

C u there..


DJ R

iya snap tau..i got the power waktu itu dj donny (alm) juga suka pasang di gado-gado bali (sekitar 94-96) sama lagunya technotronic,sama pump up the jam...
:(:(I LOVE MUSIC :):)


 

Templates: 3: index (SunRise20), Portal (default), Display (SunRise20).
Sub templates: 8: init, html_above, body_above, portal_above, main, portal_below, body_below, html_below.
Language files: 3: SPortal.english (SunRise20), index+Modifications.english (SunRise20), ThemeStrings.english (SunRise20).
Style sheets: 1: portal (default).
Files included: 18 - 966KB. (show)
Queries used: 27.

[Show Queries]
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2021, SimplePortal