Ravelex

DJ Mag 2009 Top 100 Poll

Cango_ · 61 · 5362

Offline Discomfort

  • Mambo Jambo
  • ******
    • Posts: 1.467
    • View Profile
    • Johny Grim
masalahnya ketika promo low budget (soc.net promo, independent blog articles/interviews, shared mixtapes, etc) dilawan dengan major budget promotion (low budget promo PLUS major media promo; can a low budget, although verry good, DJ produce and distribute a pricey dvd like armin? Kira2?) pasti keok.. at least buat ajang2 seperti ini. In short, top charts like this are actually a popularity contest. If popularity CAN be bought, can the contest(s) still have its credibility intact? Tapi ya gak papa juga sih.. balik lagi kembali ke targetnya, siapa yang dikejar.. mass booming atau exclusive segmented market? Popular dan laku kayak cireng apa belaga mahal kayak  kobe beef (atau at least cireng rasa kobe beef, hahaha)? Dua2 nya market, jadi ya sah2 aja.. gw post ini cuman sekedar mengingatkan bahwa diluar DJmag yearly top poll winners, there's a whole world of music waiting.. don't get your ears stuck to it, free yourself from yourself..piss yo!
« Last Edit: 05/11/09, 10:02 by Discomfort »
Anarchy. Now


Offline Dekra

  • Gokilz
  • Mambo Jambo
  • *
    • Posts: 1.457
    • View Profile
Hihihihi, akhirnya UUD jg ya ang? ;D
Audio Visual D


Offline Discomfort

  • Mambo Jambo
  • ******
    • Posts: 1.467
    • View Profile
    • Johny Grim
belum tentu gak dan belum tentu ya.. hehehe
Anarchy. Now


Offline lemelleur

  • Newbie
  • *
    • Posts: 33
    • View Profile

Setuju !!!

IMHO, polling ini 'nothing but a Popularity Contest'
 subjectivity > objectivity....bukankah hidup itu sprti ini..???   :-X :-\:'(
makanya slh satu DJ yg masuk di top 3 ini ga pernah mau minta/ngemis utk di'vote' siapapun --> that's the true spirit of idealism   *bgs**tepuktangan*


Offline Discomfort

  • Mambo Jambo
  • ******
    • Posts: 1.467
    • View Profile
    • Johny Grim
'nuthin but a g thang yo! hahahahah
Anarchy. Now


Offline walasok

  • Gokilz
  • GOLD MEMBER
  • *
    • Posts: 5.414
    • View Profile
saya rasa pelajaran yang bisa dipetik adalah don't mind the poll, expand your horizon.. listen to everything..

*sotoy
audio  - video - disco
I hear - I see  - I learn


Offline Discomfort

  • Mambo Jambo
  • ******
    • Posts: 1.467
    • View Profile
    • Johny Grim
saya rasa pelajaran yang bisa dipetik adalah, jangan kejem2 sama Evan Brimob. Kasian bro, brimob juga manusia.. :)
Anarchy. Now


Offline dedoSixteen

  • Gokilz
  • GOLD MEMBER
  • *
    • Posts: 5.680
    • View Profile
saya rasa pelajaran yang bisa dipetik adalah, jangan kejem2 sama Evan Brimob. Kasian bro, brimob juga manusia.. :)

ahiaaakkkkk..evbrim, itu masuk top 100000 DJ mag juga tuh
For every Skrillex, there is a J:Kenzo

www.soundcloud.com/dedosixteen


Offline jazzymike

  • Gokilz
  • GOLD MEMBER
  • *
    • Posts: 5.229
    • View Profile

Offline pramcore

  • Mambo Jambo
  • ******
    • Posts: 1.906
    • View Profile
The best DJ is the one that makes you dance!!..

Not the one that asks for votes..

DANCE MUSIC IS NOT A RACE
I only listen to tracks that make me happy  8)



Offline stormtroopers

  • Addicted Raver
  • ****
    • Posts: 405
    • View Profile
    • AV Reactor

 

Templates: 3: index (SunRise20), Portal (default), Display (SunRise20).
Sub templates: 8: init, html_above, body_above, portal_above, main, portal_below, body_below, html_below.
Language files: 3: SPortal.english (SunRise20), index+Modifications.english (SunRise20), ThemeStrings.english (SunRise20).
Style sheets: 1: portal (default).
Files included: 18 - 966KB. (show)
Queries used: 27.

[Show Queries]
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2021, SimplePortal