Ravelex

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - osvaldo1945MF

Pages: 1 2 3 4 ... 65
1
Episode 003..up..up..up

2
"Muse" Remix Contest
by EML Recordings & Remix Comps

[soundcloud]https://soundcloud.com/eml-recordings/osvaldo-nugroho-marcie-muse[/soundcloud]



Prize: 10 winners will have their remix released on a digital remix album released by EML Recordings, and will also collect a 30% share on any royalty’s received by EML Recordings through digital sales of their remix. EML Recordings may also invite one or more artists to become part of the EML Recordings family.

Rules: All genres accepted. All audio files and stem packs remain the property of EML Recordings & Marcie Joy and Osvaldo Nugroho. Remixes received using un-cleared samples from sources outside the supplies remix parts will be disqualified.

Remix Parts and Submission Method: The remix stems can be downloaded from SendSpace. Completed remixes should be uploaded to this SoundCloud group as a 16bit 44.1khz WAV File with your artist name in the title.

LINK:
http://www.remixcomps.com/contest/marcie-osvaldo-nugroho-remix-contest

3
terima kasih semua..semoga berguna  :D :D

episode 002 nya udah ada d atas.. :) :)

4


Osvaldo Nugroho, produser dari label The 45 MF Group membagi tips tentang Producing, DJ-ing dan Videoclip making dan juga bagaimana merilis lagu lo ke publik. Video series ini diberi nama Osvaldo At Work yang rencananya bakal jadi dipublish sebulan sekali.

Check out video below:

Episode 001


Episode 002


Episode 003


5

- Mastering can turn a bad music mix into a good mix :
NO, apapaun genrenya, kita semua menganut prinsip GIGO (Garbage In garbage Out ) kalo materi dasarnya busuk, ya masternya juga akan relatif busuk, seberapa dewa pun alter processing masternya (MS Surgery, multiband tweaks, etc etc), malah semakin di "masak" semakin hilang colour n detailnya si materi yang asli.
Mix yang bagus pada dasarnya adalah materi mix output yang ngga memerlukan processing yang ribet dan sifatnya "surgical", cuma finishing touches berdasarkan reference target n proper limiter work..


Setuju!! ;) ;)

6
Mastering is masturbasi sering-sering ky yg di atas gua ini (Erwien)..  ;D ;D

7
Jakarta Events / REVOLUTION #4
« on: 14/08/13, 18:33 »

8


"ESCAPADE PODCAST"

Osvaldo Nugroho's monthly podcast

DOWNLOAD and CHECK THE TRACK LIST at :


www.osvaldonugroho.com

OR SUBSCRIBE WITH YOUR ITUNES :

https://itunes.apple.com/us/podcast/escapade-podcast/id686568648

enjoy the escape  ;)

10
muakasi brooo  ;D ;D

11
[soundcloud]https://soundcloud.com/osvaldonugroho/muatamu-original-mix-preview[/soundcloud]

12
Bali events / Re: AQUASONIC IS BACK!!!
« on: 03/07/13, 09:22 »
let's go  *tepuktangan* *tepuktangan*

14
Sumatra Area / TAKE IT TO THE EDGE
« on: 28/06/13, 22:15 »

15
Bandung Events / Bandung Dance Music Festival
« on: 04/06/13, 21:51 »

16
Disk Jockey / Re: Tips mengikuti lomba DJ
« on: 28/05/13, 12:32 »
nah ini nih tipe orang indonesia banget, bukan nya meng-apresiasi tapi malah nge judge. biarin lah dia mau ngasih tips. terlepas dari tips itu benar atau salah, masih mending dia udah mau ngasih tips dan berbagi menurut pengalaman dia. gimana forum ini nggak tambah sepi kalo isi nya malah nge judge bukan ngedukung orang-orang yang mau sharing. terima kasih

Agree!

17
Jakarta Events / Hypnotic Robotic
« on: 22/05/13, 10:59 »

18
[soundcloud]https://soundcloud.com/osvaldonugroho/innerlight-feat-ariga-yada[/soundcloud]

19
Jakarta Events / SUNDAY ANYWAY #6
« on: 04/05/13, 10:41 »

20
Semarang / HIDDEN POWER
« on: 04/05/13, 10:27 »

21
Jakarta Events / Electric Lov3 "The Remixers"
« on: 26/04/13, 13:23 »

22
Jakarta Events / Electric Lov3 "The Remixers"
« on: 26/04/13, 13:11 »

23
Bali / Perfection
« on: 09/04/13, 23:29 »

24
Trade Zone / Forum Jual Beli / Re: Suuuk!! Apparel
« on: 09/04/13, 13:49 »
ST005

25
Jateng :

Juno (Goldstack)

Pages: 1 2 3 4 ... 65
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2021, SimplePortal