Ravelex

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - AdaGio

Pages: 1 2 3 4
1
1945MF & B'NICE PALEMBANG PROUDLY PRESENT

We Are Back!

1945MF Proudly Present:
"45 SERIES REVOLUTION 2014"
With our best talent from 1945MF Kingdom & 45G Squad!

On Saturday 19th April 2014
At BNICE Palembang

Lineup :

DJ BOANK
DJ MARCELL GIOVANNI
DJ CHANTAL DEWI

We stood in the dance music for the last 18th years.
Now is the time to declare Revolution and take it to the next level in the form of our Tour Series Music.

The Revolution Series will kick off in the month of March:
- March 14 @ Tee Box Padang
- March 14 @ Mille's Jakarta
- March 15 @ Hugos Malang
- March 29 @ Score Pekanbaru
- April 12 @ Eplaza Semarang
- April 16 @ X1 Bogor
- April 19 @ Bnice Palembang
- April 17 @ Cheers Purwokerto
- May 7 @ Mithas Cirebon
- May 9 @ Golden Dragon Lampung
- May 15 @ Cheers Purwokerto
- May 23 @ Boshe Jogja
- May 24 @ Boshe Bali
- June 13 @ Redsquare Samarinda
- June 21 @ PC Palembang

More upcoming series to be announce soon.

The Revolution series will continue all around Venues in Indonesia throughout this year.
The Revolution series is fully supported by all our magnificent talent from 1945MF & 45G

BestRegards,
1945MF Management "Revolution"


- See more at: http://www.ravelex.net/events/45-series-revolution-

2
The legend : l2 hardware



Foto nyomot dari google dlu smntara

One of a kind and irreplaceable stuff for mastering limiter hingga hari ini

Outputnya jauuuuuh lebih LOUD!!!!!!! and open daripada versi pluginnya.

Baik buat bounce print mixing digital, apalagi dipake buat nutup end chain analog daripada mondar mandir signal di soundcard / daw n hilang detail signal, langsung jadi master aja bro..

Cukup sekian sarannya. Sisanya cukup reputasi gear yg bicara sndiri..
No cacat kosmetik, all input outputs analog n digital ok semua.. elektrikal clean gan..

Details n info sm pricing : 081298088804
SERIOUS ONLY, semua pertanyaan akan gw jawab, ato mau test sound jg gw akomodir..
Tapi yg gatau nilai barang n valuenya plis dont bother nanya nanya gue.. cheers'

3
[soundcloud]http://soundcloud.com/live-people-adagio/bexxa-get-up-move-on-marcell[/soundcloud]

4
Allen & Heath Xone DX 4 Channel





Designed by Allen & Heath in collaboration with Serato, the Xone:DX is a MIDI controller and USB soundcard with total integration for ITCH software. Boasting a huge number of MIDI control messages, inputs for external decks and two dual layer deck simulators, the Xone:DX is the most powerful ITCH controller on the planet. In additional to its software control features, DJs will also enjoy its 4 line/phone switchable inputs for connecting external decks, balanced master output, unbalanced outputs and digital I/O over S/PDIF and Toslink optical. Of course a full version of Serato ITCH is included, and the XONE:DX may be used with other DJ software titles as well.

-----------------------------------------

MADE IN UK Batch ( yang beredar sekarang udah buatan Cina )
barang kondisi mulus gress, ngerem di studio aja
Jumlah IO lebih banyak including SPDIF, size lebih compact tapi konstruksi METAL bukan plastik kaya traktor S4
lengkap fullset : dus buku, power, kabel etc

Open Price : 7jt Nego Alus
Location : Pondok Aren Bintaro


SMS : 081298088804


cheers'

5
Legend studio gear for sale (spl kultube, NEVE, summing analog, preamp, etc)

1. Amek Neve 9098 dual compressor limiter

Kondisi mulus sehat listrik bebas noise n yang pasti langka.. Hahaha
Open Price : 13jt nego

2. Spl kultube + adc 2496

Fyi unit yg diatas yah
Unit jg dalam kondisi sehat normal tanpa cacat kosmetik sm skali plus ud ditanem built in adc converternya juga yg spdif jadi bisa buat take mix-bus processing
Open price : 10jt nego

3. Analog summing system / preamp :

Summing : folcrom rms16 passive
Makeup unit : Fmr RNP 8380 dual stereo solid state preamp ( barang GRESS pembelian blm sebulan)
Bisa dijual ketengan bisa juga paket,
Folcrom : 6.5jt nego ; RNP preamp : 6jt nego
ambil sepaket : 11juta aja..
kelengkapan ga termasuk summing patch kabel db25 nya, kalau mau nambah pake mogami neutrik : 1jt

4. Echo audiofire 8a & 12
(foto lihat item nomer 3 )
Audiofire 8 adat, barang masi gress pembelian blm sebulan
All item kondisi fullset mulus lengkqp dus buku kabel cd etc etc
Audiofire 8A : 5jt nego (rugi)    Audiofire 12 : 5.5jt nego
Ambil sepaket : call for special price..

5. Motu 828mk2 x 2 unit

Kelengkapan batangan cm unit sm power ya..
Kondisi kosmetik 95%, front lcd kondisinya mati backlight nya ( common issue seri ini, boleh di googling bro )
Tapi semua i/o adat fw digital n panel bekerja sempurna dijamin
Price per unit : 3.5jt nett
Ambil sepaket : 6 jt aja gan..

Untuk detail barang lebih lanjut silahkan googling, sale is priored for those yang ngerti barang2 diatas

But feel free to Call me directly for more detailed info

Posisi barang : bintaro, pondok aren
Testing and unit check : janjian dlu, relatively malem jadwalnya

COD lebih diutamakan, namun shipment via kurir bisa dibicarakan, rekber are welcomed..

Contact : marcell : 081298088804
Pin : 28120254




6
[soundcloud]http://soundcloud.com/live-people-adagio/iwa-peyek-bootleg[/soundcloud]


HAPPY APRIL MOP BITCHES..!!!!

7
Original Release / Marcell Giovanni - Le'Wannabe
« on: 30/03/12, 17:18 »
Marcell Giovanni - Le"Wannabe (Original Mix)

[soundcloud]http://soundcloud.com/live-people-adagio/lewannabe-original-mix-marcell[/soundcloud]

dah lama ga sharing lagu..

dear guys this is one of the preview track for an Upcoming Album : Why So Serious

Comments are welcomed.. cheers'


8

Fast SALE :

Motu 828MK2 Firewire Soundcard

(mohon maaf agan agan ane lagi pake hp, jadi foto asli sm spek googling dulu aja aya)



Barang Ada 2 unit

Both in working condition but minor cosmetic n feature handicap (pm me for detail)

unit batangan kelengkapan cm unit n kabel sm driver saja

Special price : 3.5jt / unit

Request Foto asli by email aj dlu smentara, cod jakarta only

081298088804 - marcell

9
Trade Zone / Forum Jual Beli / vestax vcm600
« on: 03/03/12, 16:13 »
Vestax vcm600




Midi controller for ableton live
Baru 6jt lebih, lepas 4.5 jt aja nego alus
Kondisi mulus fullset dus buku kabel n cd

sms only :
081298088804

10
Agan sekalian, ada Macbook pro 17 inch 17 super gressss nih...

 
Spesifikasi
* Model : MD311ZA/A
* Processor : 2.4GHz quad-core Intel Core i7, 6MB shared
* Display : 17-inch (diagonal) high-resolution LED-backlit glossy or optional antiglare widescreen display, 1920-by-1200 Resolution
* Memory : 4GB (two 2GB SO-DIMMs) of 1333MHz DDR3 Supports up to 8GB
* Hard Disk : 750GB Serial ATA 5400 rpm
* Graphic Card : Intel HD Graphics 30005 and AMD Radeon HD 6770M with automatic graphics switching, 1GB GDDR5
* Optical Drive : 8x SuperDrive (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW)
* Expansion : Thunderbolt port with support for DVI, VGA, dual-link DVI, and HDMI (requires adapters, sold separately), One Thunderbolt port (up to 10 Gbps), one FireWire 800 port (up to 800 Mbps), two USB 2.0 ports (up to 480 Mbps), SDXC card slot, 85W MagSafe Power Adapter, AC wall plug, power cord.
* Camera : FaceTime HD camera
* Audio : Stereo speakers with subwoofers, omnidirectional microphone, audio line in minijack (digital/analog), audio line out/headphone minijack (digital/analog)
* OperatingSystem : Mac OS X 10.7 Lion
* Communication : 10/100/1000BASE-T (Gigabit) Ethernet, Wi-Fi (based on IEEE 802.11n specification)2; Bluetooth 2.1 + EDR (Enhanced Data Rate) w ireless technology
* Warranty : Apple MacBook Pro with one-year limited warranty


Keterangan :
* Mulus 99% (Mulussss bgt gan like new karena baru beli dan baru 1bln pake, itupun bisa dihitung cuma 4x di hidupin tuk instal aplikasi)
* Full perlengkapan dan kotak lengkap
* Cycle count masi 5 doang gann!!
* Bonus tas Laptop
* Udah make anti finger
* Udah make ScreenGuard
* Udah make silicon keyboard
* Udah make body protector


[spoiler= macpro]

Uploaded with ImageShack.us[/spoiler]


[spoiler= macpro]

Uploaded with ImageShack.us[/spoiler]

[spoiler= macpro]

Uploaded with ImageShack.us[/spoiler]


[spoiler= macpro]

Uploaded with ImageShack.us[/spoiler]




Harga : 22 juta Nego alus gan....

SMS ONLY to confirm : 0812 980 888 04

COD JAKARTA : Lebak Bulus / Pondok Indah / Bintaro



cheers'

11
we're back Online for 2013 people..!!!

Live People Mastering Studio now Goes PUBLIC!!!

 *tepuktangan*  *tepuktangan*  *tepuktangan*  *tepuktangan*

we Offer You Online Mastering Service, specially for your dance tracks needs ( promoset, beatport release n other digital store, radio n club use )  8)

What We Do ?
- Online Mastering For Your Dance / Electronics / Indie Tracks for Digital Release / Publishing
- ONLINE AGGREGATOR SERVICE FOR DANCE MUSIC RELEASE (Coming Soon)

Why mastering your dance tracks with us?


1. Psycology & assurement :
Mastering tracks tidaklah direkomendasi untuk dilakukan sang producer & mixdown engineer itu sendiri, kami menyediakan jasa berpengalaman dalam memberikan 3rd party review / persepsi engineer dalam melakukan proses finalizing dance track kamu.  Ga perlu lagi kamu menghabiskan waktu berlama lama untuk melakukan revisi maupun adjustment akan track yang sudah kamu kerjakan sendiri dan relative ga akan pernah pause. most of the time kamu akan bertanya tanya dimana / apakah proses yang salah atau kurang memuaskan dalam cycle produksi mu ( baik mixing, rendering, AD/DA conversion, maupun mastering ) WE WILL HELP YOU MAKE THE DECISION & WE DO THE JUDGEMENT

2. Get FINAL opinion & comparison
Selain Master treatment adjustment ( eq, harmonic enhancer, masterbus compression character, m/s & stereo phase adjustment , and many more ), tracks kamu jug akan melalui proses revisi dalam berbagai reference source output, sehingga akan mudah mendapatkan "overall balance" dari hasil akhir track milikmu, agar terdengar baik / balanced dalam berbagai media (ipod, hifi, car stereo, Radio & CLubs)

3. get Your Tracks LOUD…!!!!!!!! We understand Dance like no others  8)
Ga perlu putter otak untuk mendapatkan hasil keras / loudness yang seimbang dengan track favorite kamu diluar sana, ga perlu belajar standard metering, digital headroom & RMS standard, WE DO IT ALL for you, and WE DO IT LOUD like no others, cukup berikan reference track yang ingin kamu sampan loudnessnya, and we do it better.. hehehe

4. Experienced & Well Equipped
Results & Specs will Speak on its own, silahkan check Studio Gear list kami yang akan digunakan untuk mengerjakan tracks kamu, dan juga beberapa credits tracks pekerjaan Live People Studio yang tentunya sudah kamu kenal baik..

5. PREVIEW FIRST THEN PAY (Temporary Promotion Policy)
Takut rugi karena hasil ga sesuai keinginan atau selera? tenang aja.. unlike other mastering house, Kita akan render "Partial result" dari hasil mastering track kamu, untuk kamu preview sendiri, Pay for the Works apabila hasilnya memuaskan, atau kamu boleh drop Mastering Service nya bila ngga sesuai kemauan kamu NO FEE alias FREE..


berapa sih cost mastering service kami???   (?)

PRICE: Rp. 400.000,- per track!


Contact :
Live People Studio - 081298088804

12
GARAGE SALE : Dac Converter, preamp, mixer, analog summing dan masih banyak lagi...

1. dac converter / soundcard
Focusrite Saffire Pro 40 io x 2 unit


spek lengkap google ya gan..
di daisy chain 2 unit via firewire, total jadi 20 input output, plus 12 preamp focusrite. bisa buat fullset drum sm take arrangement ataupun jadi master DAC buat ke analog summing

barang 2 2 nya gress mulus dan fullset bergaransi. barunya 4.7jt satu unit, gw lepas 4juta x 2 unit : 8.000.000,- nett

2. Mixer 12line 2 bus
Soundcraft EPM12

spek lengkap google ya gan..
intinya 12 line, 2 bus pake eq sama send return line, yang pasti design nya low noise dan headrooomnya lebaaarr... bole buat nge sub group drum atopun nge stem mixing dari dac..
bonus : 12 set cabling xlr to trs canare lb2at ori kepala neutrik
mulus fullset dus buku garansi. 3.5juta aja NEGO tipis

3. PASSIVE ANALOG SUMMING 16 line & Makeup gain unit

ROLL RMS Folcrom passive summing

spek lengkap google ya gan...
passive summing system 16 line, hanya unit, ga termasuk cabling db25 setnya , tapi nanti bisa gw bantu pesenin kog..
7.5juta, NEGO TIPIS

M-AUDIO DMP 3

spek lengkap google ya gan...
solid stale logic transparent gain up to 67db, award winning affordable makeup unit. (ini digabung sama si folcrom, boleh diadu A/B sama dangerous d-box gan hasilnya)
fullset masi gresss baru gan..
1,4juta, NETT

4. Outboard compressor, condenser preamp & preset masterbus stereo compressor

spek lengkap google ya gan...
bisa buat phantom preamp condenser, maupun instrument sampe stereo masterbus, plus ga usa ribet nge-makro settingan, dah ada berbagai preset sesuai tipe mixing (tapi manual juga bisa), tube sound with 12lax7
kondisi mulus berfungsi amat baik, batangan
5.5juta, NEGO tipis..

siapa tau ada yang mau invest studio baru en berminat ngebungkus semuanya, gue kasi diskon DEWA bro.. hehehe

kecuali serius banget, NO REKBER gan, prefer COD liat, test, suka, bungkus cyiiin....

Marcell - 0856 9176 8846

13
Thailand got talent


khusus for echa yang doyan uplot vidio en bikin fans club


jangan di skip.. enjoy en shut up.. muaahahahaha...

14
lagi lagi lagi....


monitor studio active 5 inch KRK Rokit RP5G2 (new batch model)


detail spec googling aja yak....

pemakaian baru 3 bulan kurang, masi amat gress, non smoke, non mover.. fullset lengkap dus buku kabel power sampe dus coklatnya segala..

no kirim luar kota (kcuali minat bangeeeet), no rekber, prefer COD, liat, suka, ANGKUT gan... hahahah..

new at 3.6jt, lepas NEGO TIPIS at 3juta..

0856 9176 8846 - marcell


cheers'

15
Numpang numpang jualan jualan

1 samson rubicon r5a

Speaker monitor 5 inch
Kondisi mulus unit only
2.5jt nettt

2. mixer soundcraft epm12

12 mono ? aux channel, 2 stereo bus, headroom sm noise to rationya gokil
brang dah discontinued, dah ga ada lagi / langka
MULUS FULLSET dus buku, en klo ga nawar gue tambahin bonus set kabel canare ori l-2b2at x 12 set trs stereo to XLR jack all neutrik (buat mic sama stem mix drum oke gan)
3.5juta aja


2. Vestax vcm600

Midi controller for ableton live
Baru 6jt, lepas 3.5 jt aja netttt
Kondisi mulus fullset dus buku

3. Vestax pmc280 pro

Mixer dj 4 channel with efektor, layout n quality like djm 600
Kondisi mulus fullset dus buku
4jt aja nego tipis boss

4. CDJ technics sldz 1200mk2

Bisa mp3 sd card etc etc etc
Kondisi mulus unit only
3jt nego tipisssss

5. BEHRINGER ultragain tube T1952
http://www.buysoundtechs.com/catalog/images/T1952_medium.jpg
tube compressor & gate limiter unit
muluss fullset dus buku
1.2jt NETT

Mohon maaf ga ada foto asli , spek en brg silahkan googling ato kontak gw klo berminat.

Jakrta COD only daerah jaksel pondok indah ato jakbar kebon jeruk

085691768846 marcell

Cheers

16
AdaGio - Sultan Of Kemang

[soundcloud]http://soundcloud.com/live-people-adagio/sultan-of-kemang[/soundcloud]

 :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\



mo ngomong apa ya.... hmmmmm.. yang penting ane jangan diBATA aja deh gan... PISS!!!


hwaaakakakakkakaakkkkkk

17
jualan lage jualan lage jualan lage!!!!!

Iphone 3G Black 16gb FU

mulus 95% lengkap dus buku charger screenguard kabel data sama simcard pinsetnya

FU Gan, masuk firmware 3.1.3 full jailbreak full appz sampe 9 halaman, hehehe... cydia sampe activator dan themes udah injected semua tinggal pake

BONUSNYA :
1. Alumor Hardcase capdase warna item
2. silicon capdase 2 biji : wrna kuning sama ijo
3. SIMPATI TURBO!! (free internet quota 500mb perbulan) masi sisa 7 bulan lagi bos!)
4. dvd aplikasi





harga : 4 juta aja NETT.. ngerti??? NETT.. ngerti ga? gw ulang lagi NETT OKE?? ( no pm no bid no tt no curhat no bla bla bla )

COD only : Jakarta

Marcell - 0856 9176 8846


cheers'

18
mbox 2 PRO - Protools LE system






Hardware
The Mbox 2 Pro is the ultimate high-definition portable Pro Tools LE system, packing a wide-range of analog and digital I/O connections into a mobile audio workstation. Take it wherever inspiration strikes.

Features

* Professional sound quality
* Powered by FireWire* or included power supply
* Supports up to 24-bit/96 kHz resolution**
* 6 simultaneous inputs, 8 simultaneous outputs
* 4 analog inputs (2 XLR/1/4 TRS combo jacks & 2 1/4 TRS jacks)
* 6 analog outputs (1/4 jacks)
* 2 instrument DI inputs on the front panel
* 2 channels of S/PDIF digital I/O (RCA)
* Built-in phono preamp input (RCA) for direct turntable connection
* 1 MIDI input and output (16 channels in/16 channels out)
* MIDI Time Stamping (MTS) support for superior timing and accuracy
* BNC Word Clock I/O
* Low-latency monitoring
* Dedicated studio monitor outputs with volume control
* 2 stereo headphone outputs with independent volume controls
* 48V phantom power for condenser microphones

*Requires 6-pin connection for power via FireWire.
**Mbox 2 Pro does not support external sync at 88.2 and 96 kHz sample rates.

Software
Pro Tools software is used in countless professional studios around the world, and includes all the tools you need to easily compose, record, edit, mix, and master your projects with pro results every time.

Features

* Award-winning Pro Tools recording, editing, and mixing
* 48 simultaneous stereo audio tracks (expandable with Toolkit options)
* Includes dozens of pro effects processing plug-ins and virtual instruments
* Professional MIDI sequencing with dedicated MIDI Editor window
* Integrated Score Editor based on award-winning Sibelius notation software
* Full Elastic Time and Elastic Pitch to easily adjust timing and pitch on your tracks
* Unique Beat Detective LE automatic groove analysis and correction tool
* ReWire support for streaming you favorite applications right into Pro Tools
* Support for the Digidesign C|24 and Command|8 control surfaces
* Huge selection of compatible third-party plug-ins and software options
* Works on Windows and Mac computers

Bundled Plug-ins
In addition to M-Audio Torq LE DJ software and an incredible 8 GB collection of pro-quality loops from industry sound heavyweights Big Fish Audio, Pro Tools software includes a comprehensive bundle of amazing virtual instruments, effects, and utility plug-ins.

Mbox 2 Pro Factory (optional)
Mbox 2 Pro Factory also includes over $1,000 worth of additional professional plug-ins, plus an iLok USB Smart Key to handle your plug-in authorizations.

Mbox 2 Pro Factory Plug-in Bundle;;

* Cosmonaut Voice
* JOEMEEK SC2 Photo Optical Compressor
* JOEMEEK VC5 Meequalizer
* Moogerfooger 12-Stage Phaser
* Moogerfooger Analog Delay
* Moogerfooger Lowpass Filter
* Moogerfooger Ring Modulator


kondisi fullset lengkap mulus - unit - kabel firewire - ilok + plugin suite - adaptor - dus buku

price : Rp. 4.500.000,- ( nego alus )

call : 0856 9176 8846 (marcell)


cheers"

19
Trade Zone / Forum Jual Beli / traktor kontrol x1
« on: 17/08/10, 17:00 »
jual juga... 1 unit aja

traktor kontrol X1 module, lengkap mulus gress dus buku kable driver sama faceplate

blom di register juga..

1.5jt.. nett...

085691768846 - marcell

20


barang mulus, baru ambil 2 bulan gajadi pake..

sound dijamin lebih solid en tebel dripada DJM, efektor bpm sync nya juga lengkap
fader qualitynya juga scratch prooved en soft curved

sisa spec googling aja ya...

5jt nego ALUS DAAH

085691768846

21
 *tepuktangan*  *tepuktangan*  *tepuktangan*

numpang lagi gan.. jualan converter studio ane,



1. presonus firepod



The FP10 (formerly FirePod) is a complete 24-bit/96k recording system combining eight high-quality PreSonus XMAX microphone preamplifiers, 24-bit/96k sample ...
www.presonus.com/products/Detail.aspx?ProductId=3 - Tembolok - Mirip

firewire, 8in out, phantom preamp, spdif, midi en daisy chain available system

mulus, IO en phantom lancar semua, kondisi lengkap unit, dus buku kabel en driver

4.5jt nego tipis


2. presonus firebox


The FireBox is a complete 24-Bit/96k personal recording studio combining two high quality PreSonus microphone/instrument preamplifiers and 24-Bit/96k sample ...
www.presonus.com/products/Detail.aspx?ProductId=4 - Tembolok - Mirip

mulus, IO en phantom lancar semua, kondisi lengkap unit, dus buku kabel en driver

2.5jt nego tipis

tapi sayangnya kali ini mesti ambil sepaket dua duanya , ato baru dilepas kalo kedua unit dah confirmed untuk booked..

disarankan boleh ambil dua duanya sekaligus sih ( ada range nego nya lagi ) untuk bisa digabung pake daisy chain firewire system ( works natively baik mac os maupun windows ) sehingga klo digabung bisa menghasilkan :

10 ANALOG INPUT, 14 ANALOG OUTPUT, 4 DIGITAL OUT

tinggal sync clock salah satunya menjadi Slave, dan dijamin pula karakter IO antara master dan slave unitnya ga bakal belang ato beda headroom en SNR gain..


3. mixer tapco mix 260fx




Step up without losing your shirt

The Mix FX Series share the great features of our Mix Series Ultra-Compacts, and add professional level features like real faders and a built-in 20-bit digital multi-effects processor. They're the ultimate in affordable, small format mixers, and make a great first desktop studio mixer with extra busses for keeping your tracks isolated. Also perfect for smaller live gigs, the Mix FX Series sound great, are tough enough for the road, and leave you with some extra cash to pay the rent.

The Perfect Mix, With FX
Both 220FX and 260FX models feature quality 20-bit digital effects with 256 fantastic-sounding presets, including a variety of clean sounding reverbs and delays, plus chorus, flange, tremolo and rotary effects. The Mix FX also adds 60mm linear faders with mute and solo controls for the optimum hands-on Mix flexibility. The 8-channel Mix.220FX features our innovative alt 3/4 Bus architecture—perfect for submixing in both recording and live applications. The 12-channel Mix.260FX adds channel inserts, plus two busses with flexible channel/main mix assignment, Subgroup master faders and discrete Sub outputs.


kondisi gress banget, pemakaian / beli baru 2 bulan di studio aja. lengkap semua dus buku kabel buku sama bon.

3.5jt... nett deh..

buat para agan pedagang / toko disini, bersedia TT sama Soundcraft EPM 12 mixer...


sms tilpun en miskoll... eh jangan ding..  >:(
0856-9176-8846 - marcell


cheers

22
 *tepuktangan* *tepuktangan* *tepuktangan* *tepuktangan*

dagang macem macem bro, copotan bekas ane pake sendiri..

1. Point Of View  GeForce 9800GT
512mb ddr3 256bit, HDMI & Green Version


Salah beli gan.. belom 2 minggu umurnya, lengkap mulus fullset dus buku en garansi..

baru : 960rb : lepas 800rb..

2. Sparkle GeForce 9600GT
512mb ddr3 256bit, non green version


pake setahun.. puas banget en masih kelas mid/hi-end buat game2 sekarang. lengkap dus en kabel. garransi habis

buka harga : 800rb (nego tipis )

3. G-Skill ddr2 4gb dual kit 1066mhz
DDR2 4GB kit PC8500 GSKILL 4GBPQ


lengkap dus en garansi

lepas : 700rb

4. Asus P5KPL-AM

lengkap dus buku garansi.

lepas : 400rb (ada bonusnya.. hehe..)

Maaf belum sempet foto2 barangnya untuk saat ini, namun boleh cek fisik dulu tentunya biar enak sama enak..

Semua barang pemakaian normal TANPA OC maupun modifikasi apapun, purchase bisa dilakukan hanya dengan cara JEMPUT maupun COD, untuk saat ini belum menerima opsi Shipping maupun TIKI..

Info, Nego & Appointment :
0856-9176-8846 ( Marcell )


cheers'

23
yo man... dagang buat yang mau cari studio gir neh..

1. Near field ESI Near05 Xperience
Near field flat monitor 5 inch, kevlar coned, kondisi mulus, lengakap dus buku kabel
2.2jt (nego tipis)

2. Phonic Firefly 808
Firewire Rackmount 8input output soundcard, up to 24bit/192khz, Individual Phantom Pre-amp, MIDI, SPDIF, ADAT sampe AES/EBU.. Bang with the buck d pokoke
3.5t (nego tipis)

3. Novation Remote Zero SL
Univeersal MIDI Based DAW Cntroller, pre-programmed with AUTOMAP buat ngontrol semua DAW (Protools, Nuendo, Logic , Ableton, etc etc ) sampe automated untuk detect perimeter di Plugin VST/AU secara otomatis. Great for studio use maupun playing live with Ableton.
2.4jt (nego)


All stuff is in great condition, spek silahkan googling atau tanya gue langsung, sori blom sempet upload gambar asli..

cp : Marcell : 0856-9176-8846


cheers'

24
Pioneer CDJ 800 & 100S.... Prime Condition.... Good Price....

Juragan Juragan... Numpang dagangan lagi yah...   ada cdj bekas pribadi 2 unit neeh...


1. Pioneer cdj 800

2. Pioneer cdj 100s


detail produk buat yang belon ngerti cdj ya di google aja dah... hehe...

Selain masi lengkap dus buku... yang pasti both products are in TOP SHAPE condition..... jam terbang gw guarantee dibawah 60 jam, not 4 rented a.k.a pake pribadi doang, not for gigs outside, en especially SMOKE FREE user enviroment (bukan perokok gan... hehehe....)
boleh cek dulu deh baik kualitas optik,sampe density button en pitch fader sama scratch jog yang masi responsif en belom "DOLLL" kaya punya venue yang jebol kaya maenan arcade di 21... hahahaha...


800 : 5jt      100s : 2.5jt     ambil dua duanya : 6.5jt
nego aluuuuuuuzzzzzzzz.... heheheh

Lokasi POs Pengumben, Jakbar, COD Prefferably

Call/ SMS  for Info n query ( Lagi Jarang online )
0856 9176 8846 Marcell,
ato follow @abletonfreak   hehehehee.....



cheers'

25
Para Juragan, aye numpang jualan 2 midi controller gokil berat bekas aye pake sendiri nih,

1. Novation Remote Zero SL



Super Multifungsi MIDI Based Controller baik untuk sequencer DAW studio, maupun untuk control Modul Ableton Untuk maen LIVE maupun untuk jadi expanded Plugins control.

Powerpoint Fitur :

Super LAYOUT : 
32 push cc buttons, 8 trigger pad / Vel. Based. 8 throw fader, 8 rotary endless encoder , 8 Midi cc knobs & Transport buttons section
kurang banyak apa coba???? hahahaha.... dijamin satu layout pieces controller, fits almost everything u neeed.
belom lagi ditambah modul editornya yang gokil en in depth ( gate, momentry, push trigger / toggle, value customize etc etc) pokoknya tool yang cocok klao mau ngutak atik midi bridge to DAW to the next level...

LCD: 2 x 144 character silver. Blue LED backlit
transmit all the information dari DAW (ableton, cubase, logis, reason, protools, DP ) , u name it lah... en TERMASUK major PLUGINS information, sehingga bisa jadi bridge komunikasi 2 arah tanpa harus lihat monior komputer setiap saat. bisa set untuk post-fader, pan, send bus, sampe peripheral yang ada di vst/AU kita..


AUTOMAPAUTOMAPAUTOMAPAUTOMAPAUTOMAPAUTOMAP... hehehe
a very intuitive bridge program untuk pre-mapping ulang maupun ngambil preset2 DAW yang komunikasinya antar kontroller ke software jadi 2 arah... gap erlu botak baca2 mmc command line dari manulanya software DAW maupun sampe ngutak atik MAx/MSP cuman buat coding info ke screen, en masih banyak lagi fiturnya..


pokoknya udah jadi temen baik gw deh kmaren ini baik di studio maupun on live gigs with ableton, durabilitynya juga tergolong solid buat gue.. berat euy lepasnya... hehehe... oh iya kondisi 90% mulus terawat banget

2.5jt..... NETTTTTTTT

 
2. Behringer BCR - 2000


daft-punk dulu pake nih... hehehe... 32 rotary knob based midi controller with LED pickup value & masih banyak lagi fiturnya.. sama kog... bisa buat kontroller.. bisa juga buat DAW MMC control maupun plugins controller..

   •   Unique, total-recall, cascadable desktop MIDI controller with analog feel and intuitive user interface
   •   24 high-resolution encoders with LED rings for ultimate control over virtual mixers, synths, samplers and effects processors
   •   4 virtual groups with 8 dual-mode, high-resolution encoders that feature LED rings and an additional push function
   •   16 + 4 illuminated buttons freely assignable to all types of MIDI functions from note on/off, control change and program change to MMC and system exclusive data
   •   All panel elements freely assignable—manually or via user-friendly learn mode
   •   Two additional multi-function foot switch connectors can be used to address all types of MIDI data
   •   32 user presets each with 4 encoder groups
   •   Configurable MIDI and USB modes for ultra-flexible system integration
   •   1 MIDI In plus 2 MIDI Outs, usable as an additional USB to MIDI interface
   •   Multi-function, 4-digit LED display with real-time parameter indication plus write-in fields for your own labeling
   •   MIDI Input with merge function for cascading several control units
   •   Easy connection to any computer/expander, etc. using standard MIDI In/Out connectors
   •   Generic USB MIDI support with Windows XP and Mac OS X operating systems
   •   Additional drivers and editor/librarian software available for free download at www.behringer.com
   •   High-quality components and exceptionally rugged construction ensure long life
   •   Conceived and designed by BEHRINGER Germany

fullset, dus buku kabel etc etc... kondisi mulu ga ketolongan karena ga pernah dipake en majang di studio doang buat nge rame ramein... hahahahaah

1.2jt... NETTTTTT

Lokasi POs Pengumben, Jakbar, COD Prefferably

Call/ SMS  for Info n query ( Lagi Jarang online )
0856 9176 8846 Marcell,
ato follow @abletonfreak   hehehehee.....



cheers'

Pages: 1 2 3 4
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2021, SimplePortal