Ravelex

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Discomfort

Pages: 1 2 3
1


"Clubbing is a culture, not a few messy hours in the middle of the night, but EDM culture doesn't promote that. If you’re Suzie who just graduated high school in Florida, you go to Ultra and think “Holy shit, Avicii is about to blow my panties off.”

Read on http://thump.vice.com/words/seth-troxlers-guide-to-dance-music-festivals-clubbing-and-not-being-a-terrible-human


2
Original Release / J.Grim - C-108
« on: 23/01/13, 12:43 »
[soundcloud]https://soundcloud.com/j-grim/c-108[/soundcloud]

Produced using FL Studio 6 on an old Compaq laptop and cheap headphones. Enjoy!  ;)

3
I Dream of Wires: The Modular Synthesizer Documentary



“I Dream of Wires,”  sebuah project dokumenter yang didanai secara "crowd - funding", menyelami secara lebih jauh tentang ketertarikan musisi elektronik dalam penciptaan karyanya menggunakan modular synth, melalui interview - interview dengan pemusik - pemusik eletronik seperti Trent Reznor, John Tejada, Carl Craig serta masih banyak lagi. Potongan2 dari film ini telah dipertunjukan secara publik bersamaan dengan sebuah showcase khusus di MUTEK Festival yang diadakan di Montreal, Kanada, pada tanggal 2 Juni kemarin. Showcase tersebut memunculkan nama - nama seperti Sealey/Greenspan/Lanza (Orphx/Junior Boys), Keith Fullerton Whitman (Kranky/Editions Mego), Solvent (Ghostly International/Suction Records), Clark (Warp Records), dan Container (Spectrum Spools).

Release dari film ini sendiri masih belum diumumkan secara luas, namun diperkirakan Fall/Winter 2012 ini, khalayak ramai bisa mendapatkan DVD nya secara langsung dengan cara menyumbang langsung via http://www.indiegogo.com/I-Dream-of-Wires-film

Untuk informasi lebih lanjut, berikut facebook site mereka: http://www.facebook.com/idreamofwiresdocumentary

4
Techno / ELEKTRO GUZZI
« on: 03/07/12, 01:13 »


ELEKTRO GUZZI

Elektro Guzzi is a Techno Band. Yes, a band. Bernhard Breuer, Bernhard Hammer, & Jakob Schneidewind, from Dusseldorf, Vienna, use no laptops, nor sampling. For everything you heard was done live in front of your eyes using drum, bass, and guitar, sometimes with additional instruments and effects, but nothing was looped, prerecorded, or overdubbed. Everything was done live. They started in 2004, taking five years to shape their skills before ever entering the studio, as a post-rock, krautrock band, but then they decided to become machine them self. And this is no joke; instead of becoming entangled in long tiring jams, their performance was all about structure; everything was properly placed and done at it exact timing. Their song was truly a song, a repertoire, a number. 

 As fascinating as the resulting music already sounds on their debut releases for Macro (produced by Austrian legend Patrick Pulsinger), the band is perfectly able to bring it on stage. There, they connect the hypnotizing force of their analogue techno with the visual treat of a band doing it all right in front of your eyes. You hear it, you witness it, and you dance.

Elektro Guzzi - Pentagonia



ELEKTRO GUZZI - interview at DANCITY FESTIVAL 2011


5


Kemaren2 gw sempet baca di sini, ada sebuah thread menarik yg ngomongin soal bagaimana membuat event yg sukses. Namun demikian dari sekian banyak statement dan tips2 menarik di thread tsb, gw masih ngerasa clueless. Kenapa? Karena sukses enggaknya event masih diliat dari kacamata organizer/performer. Ini yg sebenernya masih agak gelap buat gw; apa iya yg sekarang dijual sama organizer skrg bener2 apa yg diinginkan crowd EDM sekarang?

 Sebagai contoh, ketika fenomena "FDJ" mendadak jadi issue gede banget dan jadi cela seribu umat ( at least disini), gw sih ngeliatnya disisi laen mungkin ya club dan organizernya juga udh desperate, gak tau mo jual apa lagi, makanya kembali ke hal2 yg secara umum menjual ( dalam kasus ini, xes). Kenapa sampai mereka jual yg kayak gitu2 ya bisa jadi karena mereka juga gak tau crowdnya sendiri, konsumen mereka, maunya apa. Selain itu ya mungkin juga karena sebenernya club2 yg jualan "FDJ"  erotis itu sendiri ya emg marketnya bukan EDM crowd sebenar2nya. Mungkin emang targetnya ke oom2 gatel, pria2 salah tanning (sampe idungnya belang), dan sejenisnya, mungkin. Dari segi event sendiri, sejauh yg gw tau, "sekedar" provide quality music aja kadang gak bikin event jadi sukses juga (kalau iya, FDJ an ini juga gak bakal sampai kejadian kan?). Terbukti dengan berkali2 event yg perform quality content (lokal maupun import) ya EO nya rugi2 juga dan acaranya sepi2 aja.

So far, belum ada semacam statistik atau questioner, atau setidaknya discussion utk menjawab pertanyaan ini. Kalau ada mungkin ini bisa membantu dalam membuat event yg tidak hanya sukses untuk penyelenggara, tapi juga penonton/crowdnya. Mungkin agan2 petinggi Ravelex bisa bantu? Setidaknya, dari segment org2 yg menyambangi (note: asal kata sambang ya, bukan jambang. Kalo jambang lebih ke bang Rhoma) forum ini kan emg die hard EDM lovers toh? Jadi konteksnya tepat.

Demikian lah, sorry kalau ada salah2 kata. Sekali lagi tujuannya utk kebaikan bersama ya. Much appreciated..

6
[soundcloud]http://soundcloud.com/johnythunder/another-mikstake-passages[/soundcloud]

Yet another mixtape i've done. Have a listen :D

Tracklist:

Sequoia (Lee Jones Remix) - Compuphonic
On Jazz (Original Mix) - Camiel Daamen
Up and Down (Original Mix) - Kellerkind
Limit To Your Love (D.B Edit) - James Blake
Jimmy Took The Bass - Nico Stojan
Luchtoorn (Original Mix) - Kollektiv Turmstrasse
Leaning Over Backwards (Efdemin Remix) - Tobias
Neural Block - Gaiser
Wants & Needs (Luke Hess Remix) - Arthur Oskan
Turn It Off - Raudive
Carry The Weight (Bok Bok Remix) - Machinedrum
Lotus Flower (Jacques Greene Remix) - Radiohead
Truth Flood - Kuedo

7
THE BRANDT BRAUER FRICKT ENSEMBLE

Taken from www.last.fm:

For Brandt Brauer Frick, the drums, strings and pianos that have long been the bedrock of Western music serve as the common thread between the classical past and their techno present. But while devoted to the rich tones and timbres of orchestral instrumentation, the German trio’s rousing tracks are rhythmically focused and rendered with the mechanical precision of four-to-the-floor club tracks. Their singular vision of acoustic dance music springs to life in their engaging live performances and on their debut LP, You Make Me Real.

“We had felt for years that most instances of combining techno and classical music lack an authentic approach,” says Paul Frick. “Instead of using only the typical epic orchestra or piano sounds, we love to explore the dirty and percussive sides of those instruments, adapting techniques from composers like John Cage or Helmut Lachenmann: preparing our piano with screws and rubbers, knocking against every single part of an instrument, until we find that one great sound.”

In a sense, these three have been preparing their whole lives for a project this ambitious. Daniel Brandt and Jan Brauer first joined forces in school jazz ensembles, a musical relationship that was rekindled when the pair formed the jazz-influenced dance group Scott. Paul Frick was steeped in classical music from a young age, studying composition with Friedrich Goldmann at the Berlin University of the Arts and writing house tunes that sampled orchestral instrumentation. Having mutually admired each other’s music, the three met in 2008 and soon realized their shared passion for classical forms was an opportunity to work together.

[soundcloud]http://soundcloud.com/brandtbrauerfrick/brandt-brauer-frick-pinquins-live-at-ya-festival-museum-of-modern-art-oslo[/soundcloud]

The Brandt Brauer Frick Ensemble

Brandt Brauer Frick - Bop

The Brandt Brauer Frick Ensemble feat. Emika - Pretend (Official) !K7

8
[soundcloud]http://soundcloud.com/johnythunder/lets-make-mikstake [/soundcloud]

Tracklisting:

0.00     Ever Or Not - John Roberts
4.23     Miezekatze - Ogris Debris
7.05     I Am Soul (Roy Davis Mix) - Jill Scott
13.08     BOP - Brandt Brauer Frick
18.19    Black Magic (Joy Orbison Remix) - Josie James
23.57    Sad Happiness - Phon.o
29.41    Focus Energy - Seams
33.50    synthesis (original_mix) - microdizko
39.35    Don’t Look Down Now (Roman Flugel Remix) - Anthony Collins
45.23    Time Has Come (Original Mix) - Nils Penner & John Muder

Enjoy  ;)

10
Showcases / Showreel / Hammer and Mace Group @ Vimeo
« on: 17/01/11, 10:21 »
Bagi yang tertarik, berikut terlampir link ke group kami di Vimeo, yang berisi video2 ciamik ( ciamis - tasik ) dari kamerad2 di Hammer and Mace, semoga bermanfaat dan MERDEKA!!

http://vimeo.com/groups/hammerandmace

11
Music / Skweee?
« on: 24/02/10, 07:42 »
(Intel gathered from Wikipedia , Last.FM, & Dubstepforum )

What is Skweee?

Skweee is a musical style, with origin in Nordic countries Sweden and Finland. Skweee combines simple synth leads and basslines with funk, r'n'b or soul-like rhythms, overall rendering a stripped-down funky sound. The tracks are mostly entirely instrumental, though there are exceptions. The name Skweee was coined by Daniel Savio, one of the originators of the emerging sound. The name refers to the use of vintage synthesizers in the production process, where the aim is to "squeeze out" the most interesting sounds possible.

Skweee varies in tempo from 70-120 and is made up of all synthetic sounds. When performed live at skweee parties in Scandinavia, theres rarely dj sets, most of the time they perform it live with hardware synths, drum machines and sequencers.


Skweee and Dubstep

Skweee has during late 2008 and early 2009 started to influence the vibrant Dubstep sound. A thread started on the dubstepforum made the scene aware of skweee. Producers such as Rusko, Gemmy, Joker, Zomby, Rustie, Jamie Vex'd among others, has given their take on the sound resulting in several interesting releases on the boundary between skweee and dubstep.

Top Artists


Eero Johannes

Eero Johannes - Finnrexin (skweee)


Daniel Salvo

Daniel Savio - Tough Guy Music (skweee)


Mesak

mesak: popkumm


Beem

Beem - Mouth Everest Live


Randy Baracuda

Randy Barracuda: Ketamine Strut (official video)


Top Labels

Flogsta Danstal 

Harmonia

For more info check :

http://www.last.fm/tag/skweee

http://www.flowmagazine.net/more.php?id=45

http://www.guardian.co.uk/music/musicblog/2009/apr/07/skweee-8bit-hiphop-electronica

Other Interesting Vids


Kotchy - Sing What You Want (Rusko's Skweee Remix) - Sing What You Want EP


Skweee like a pig


Randy Barracuda & Mesak - Black Vaseline (Eero Johannes remix)

12
Hello producers, piye kabare?

Gw cuma pengen sedikit nanya nih. Kita kan tau ya, EDM di Indonesia udh cukup lama keberadaannya. Lantas setelah sekian lama, ada gak sih yg pernah nyoba bikin genre sendiri? Seperti misalnya ketika kita denger minimal tech, kita keinget jerman. Dubstep & Drum n Bass, kita inget Inggris. House, kita inget US, dsb dsb..

Nah, sekarang kalau mau keinget Indonesia, kita dengerin apa? Tung house? Cha - dut? Sebenernya ada gak sih genre EDM yg Indonesia banget? Gak usah original2 amat lah, gak ada kok yg ori2 amat. Minimal nya cologne juga owes a lot to detroit. House nya chicago juga owes a lot to soul n disco, DnB dan Dubstep awal2nya berangkat dari breaks, ragga, dub, dsb dsb.

Yang gue tau, kebiasaanya di luar adalah, ketika sebuah genre musik mulai jadi mainstream, pasti ada aja yang bikin sesuatu yang di luar mainstream itu, makanya progresi genre di luar kayaknya cepet bgt. Jadi yang regenerasi gak cuman talentnya, tapi juga genrenya terus bermutasi.

Gw gak bilang bahwa apa yang dibikin sama temen2 produser itu jelek ato kurang apa gimana (gw salut kok sama kalian2 yang gw perhatiin makin rajin produce dengan hasil yang keren2!), tapi gue jujur aja bingung ketika ada temen2 dari luar yang nanya " Is there any specific musical genre that represent local EDM scene here? "

Gw juga gak bilang ini adalah hal yang gampang, tapi sekedar memberi semangat aja, sebenernya yang paling susah adalah memulainya. Ketika bolanya sudah bergulir, dengan sendirinya sedikit2 gw yakin akan kebentuk kok.

So let the good times roll mate!  *bgs*  *bgs*

13
Videos / Indo mashups of the year!
« on: 06/11/09, 10:50 »
Coyor Panon vs Doo Rag



14
Bandung / Ijin Polisi utk club events di Bandung
« on: 23/10/09, 09:52 »
Hello,

Saya agak penasaran sih soal ini. Sebenernya mekanisme nya gimana sih? Ada aturan tertulis gak buat ini? Lantas seharusnya utk ijin ini dikeluarkan dikenakan biaya apa enggak? Dan kalau pun ada biaya, biasanya berapa? Soalnya gak masuk akal kalau setiap kali bikin  event musti minta ijin lagi dan bayar lagi melulu. Plus, kayaknya di kota2 laen gak seribet gini deh... tolong "dicerahkan" ya brads! Tararengkyu ah...

15
Yo, gw baca ini di create digital motion, ternyata Ableton gak cuma bisa warping audio tapi juga video. This is a veeery2 good news for us visualizers, for notch by notch manual video synchronizing is such a pain in the A.S.S;

From Ethan Goldhammer today, we have two wonderful “light painting” videos. If you thought you were tired of this effect, watch what happens when light painting and stop motion are used creatively, not just for the gimmick itself but to make an actual video statement. Ethan also has an interesting workflow: start in Final Cut Pro, warp in Ableton, export back to FCP, edit.

youtube.com/watch?v=qZZZ_SG-boE



Anybody want to share details about this stuff, would be mighty appreciated..

16
Sebagai pengantar aja sebelum bali summer ya..

Sorry nih, cuman ngingetin aja ama temen2 promotor event yg geda2..  ada apa sih dengan selalu membawa talent luar ke dalem? Bukan gak appreciate dan ungrateful loh ya, cuman ngomong talent lokal nih.. emang jelek2 amat ya sampe musti SELALUUU aja talent lokal di underdog-in ama talent luar? Kebayang gak sih dengan duit sedemikian banyak kita bisa bikin apa dengan talent2 lokal yg sumpah gak kalah keren juga gitu? Mana community buildingnya? Apa kita musti dicekokin talent luar mulu ya? Trus "eksklusif" nya di mana kalau  sebulan 3-4 kali (bahkan lebih) talent luar berbondong2 maen ke sini? Kasian gw asli..

Dan kayaknya gak usah deh ya gw bicara soal treatment yg jomplang bgt dalam menghandle talent luar dan dalem.. ngalamin bgt kok gw.. sementara talent luar ada liaison offier yg bolak balik ngurusin makan minum etc, kita dapet makan, dapet minum aja kagak..emang sih gak selalu ya kejadian separah ini, tp kerasa kok segimana jomplangnya treatment yg kita terima (ini baru treatment ya, belum ngomong fee) Plis bapak2 dan ibu2 sponsor dan label2 besar yg terhormat.. Kalo gini mulu, ini namanya penjajahan kultural. Gw tau subject ini udh pernah di bahas dulu kala, tapi kok ya beneran gak ada kemajuannya ya? Malah makin parah deh perasaan. Trus kapan kita majunya kalau support yg mustinya diterima talent lokal malah diabisin bwt talent luar mulu? Sedih asli gw ngeliatnya..

Udah gitu mahal2 bawa talent luar, jebret maen, pulang.. minggu depan yg baru lagi nongol.. asli kok jadi kayak nonton dvd ya? gak berasa juga jadinya kan? Keuntungan bwt komunitas lokalnya apa? Belajar? Iya sih, tp gak sejauh sampe kalo bikin workshop atau project kolaborasi serius juga toh? Lantas kenapa enggak? Kan bisa jadi promosi yg keren juga kalau misalnya ada sebuah brand yg mensponsori proyek kolaborasi luar dalem dan hasilnya canggih.. beuhh.. global coverage asli.. tapi kok gak ada ya? Paling dulu 360 sempet bikin yg workshop / ngobrol2 itu. sama JADE yg dulu itu paling..Abis itu ada lagi gak sih? jgn2 gw yg miss..

Sekali lagi mohon maaf sebesar2nya, gw cuman pingin membuka pintu dialog aja. Soalnya asli gw penasaran nih.. kenapa ya? Jelek? Kurang bergengsi? Kurang gaya kalau gak bawa talent luar? Apa?  


17




will be performing in PURE lounge Bandung on 30th of July 2009!!

Brought to you by ASHRAM production.

Also featuring

Ademus
(EAT)

Gerhan
 (Quirk It!)

Dea


Adit (RNRM/King's Boulevard) and Egga ( FFCUTS) Back to Back warming up set

Spellbinding Live Visual Instalation by Hammer & Mace ( Chainsmokingbastard & Dazed Visualab)

Visual Instalation sponsored by Unkl347


Watch this space for more info!!

18
Live Performances / Electrofux: SUCK MY KORG
« on: 26/05/09, 00:22 »
Electrofux:

SUCK MY KORG !!!!

ELECTROFUX on KORG SX-1


By his own words:

"This is the 1st time ever i use SX-1 Electribe by korg..., most the features on the hardware are similar with the
MX-1 Electribe. These electribe series could be use for freestylin' performance where you just play along with any rhythmic sounds. whether with a guitarist,bassist,live analogue drums or a whole analogue band,you can still jam like any normal musician. but that the catch is whether you have the groove to bust the move these typical hardware. SX-1 & MX-1 are my weapons of choice.."

more videos to come,

WATCH THIS SPACE!!

19
Dari Message Inbox Di facebook, dikirim oleh manajemen Live P.A Group "Bottlesmoker" :

Ada yg pernah lihat iklan Cerebrovit yg baru? Commercial Song-nya memakai lagu Hello We Are Bottlesmoker.
FYI, pihak Kalbe ga pernah ngontak Manajemen kami untuk minta izin penggunaan lagu tersebut.
Kini kami butuh video bukti rekamannya untuk proses pengusutan. Kalau ada yang punya rekaman iklannya bisa upload di youtube / fb, nanti kami yg akan mengunduh.
Untuk teman2 yang kebetulan melihat iklannya sedang tayang di TV, kami minta tolong untuk rekam seadanya saja, pake media apapun. Itu akan sangat berarti untuk kami.

Terimakasih.
Bottlesmoker Management.


Sedikit info ttg "BOTTLEMOKER"

Bottlesmoker take a concept of bedroom music. Produce music in their own room, using custom toy equipment and keyboard to create a simple electronic sounds.
Mum, Manitoba, Tunng, The Album Leaf and Isan mostly has influence their music. Beside net label artist such as observatoryonline.org has become main influence and important example for them to create music. Through massive internet service, bottlesmoker has walking confidently on myspace world. Through myspace a method named SASE (self address send envelopes) was used by bottlesmoker to spread song materials for they listener for free, public may send their CD-Blank to bottlesmoker address and those CD will be resend virtually by bottlesmoker containing bottlesmoker songs complete with their sleeve cover.

With their room made music, no recording company that suits with their music concept. So, they still on their honest line of music share, like net label. On January 2008, finally bottlesmoker sign with net label from USA "probablyworse" records to release their "slow mo smile" album. This “slow mo smile” album contains new materials of bottlesmoker songs and public able to download it for free, simply by log on to www.bottlesmoker.probablyworse.com instead, "slow mo smile" album re-released by net label from Indonesia "shining” records, a net label under a same roof with "deathrockstar.info". That makes bottlesmoker "slow mo smile” album can be download for free at www.shiningrecords.com/bottlesmoker.

‘Slow mo smile’ a single taken from “slow mo smile” album, participate on "Sympathy For Indonesian Music Industry Volume 1" released by "oneloop” records, a net label from Bandung, Indonesia. And again, it can be download for free, just log on to www.oneloop.net. Single "before circus over" also participate on one free compilation album called "all is well when all is one". Bottlesmoker get a chance to remix a song for several bands, such as "phi" from Vincent Vega album, it can be download at www.vincentvegatheband.com, then Rock N Roll Mafia, extended remix for Polyester Embassy and also for many others free compilation project. On July and August 2008, newest song from bottlesmoker "walls" already participate on two net label compilation from Indonesia, “inmyroom” records (Jakarta, Indonesia net label) and “invasi” records (Bandung, Indonesia net label). On September 2008, Before Circus Over Album has already released by Neovynil, Spain (www.neovynil.org) And of course both of it can be download for free, again!. Enjoy another copyleft music!

General Manager:Yulius Iskandar - +62 8122385759, +6222 91350059
Booking Agent:Yulius Iskandar - +62 8122385759, +6222 91350059
http://www.myspace.com/bottlesmoker



20
Visual Jockey / Apakah VJ masih diperlukan?
« on: 06/05/09, 17:19 »
Sekedar pertanyaan saja buat temen2 di scene EDM ini..

Sebenernya masih berasa ada perlunya gak sih VJ di event2 EDM? Apa cuman buang2 duit aja bagi EO dan Venue?

21


Centro & Stealth Bomber present:

Boink! Vol. 1

A mashup Of Breaks,Dubstep,Drum'n'Bass,Indie electro, and everything inbetween

27 January 2009
From 10 Till Drop
@ Centro Upstairs

Featuring DJ's:
Dipha (Future 10)
DMZ (Junglista)
Superneonbros (Freesoul)
Celcius (Javabass)

Also
Mc Drift (Best Mc paranoia Award 2008)

VJ LMZ

Free Giveaways at midnight from Unkle347!!

hosted by :
Bobby, Donna & Kiki Gomin + The Blackout Crew
/ the Javabass crew / Odeq & Kresna + wwwrock crew
/ Madame Keke T. and the secret agents / DJ Asung and the Ruru crew
/ DJ Robot and the Goodnight Electric family / The Small Wonders Crew
/ VJ Cathy / Marcell / Medina Siregar / DJ Patricia (spinach) / Khemod seringai & crew
/ Rully Brandals and crew / DJ WW (Mustang fm) / Indika FM

Supported by Ravelex.net, Junglista, Javabass, Future10, Freesouls, Unkle347, 91.60 Indika FM, Clubhoppers, Mustang 88 FM

22

THIS IS NOT AN ORDINARY PARTY
THIS IS A MOVEMENT PARTY!
THIS IS THE REBORN OF YOUR IMAGINATION!

BE THERE! FOR FREE!

26 Desember 2008
Venue : Pure Lounge - Odeum PVJ, Bandung

Performances (Outdoor)
DJ, VJ, DVJ set, av set

Exhibition (indoor)
Mapping Installation , Analog visual, 3d anaglyph
___________________________________________
WORKSHOP

Common Room Foundation
Jl. Kyai Gede Utama No. 8
Bandung - 40132
West Java - Indonesia
Tel./Fax: +62.22.2503404

date : 26 December 2008
time : Afternoon (to be Confirmed)

speakers :
Chainsmokin' Bastard : Live visual performance; The next step
Blank Footage : Producing visual loop packs
Rude Bo (Lampung): Do your own MIDI & synth hardware
Dazed Visualab : mapping; Landscape vs Live visuals

win 2 sets free loops from blank footage !
_____________________________________________

Particpants & supporters

chainsmokingbastard
stormtroopers
digital hallucination
60Hz
tinkerbell
blank footage
hip traffic
openlabs
dazed visual lab
d:konstrukt av
electrofux
rude bo
hellovision
megadeth
ranty
motion chamber
kingmotion
damina tilada
19 ate 6
kill afternoon
poise
desklap
rckt
vj mocco
libremotion
9 motion
adit rnrm / king’s blvd
jodi /evilution
reagan / digital hallucination
rangga / advark lab
radith / seventrees
and many more

23


HELIPAD

00:01


PRESENT

BLACKOUT!

WORKING CLASS ZERO!



WITH DJ'S; YENDA, ODEQ (360), LMS

LIVE VISUAL PERFORMANCES BY CHAINSMOKIN'B (CENTRO/UVG) AND ARBWORKS

DRESSCODE: REBELS! COME AS THE PROLETARIANS THAT YOU ARE!

POWER TO THE PEOPLE!!



24
Main Talk / Steve Aoki, confirmed.
« on: 31/10/08, 18:59 »
Ada yg doyan DJ Steve Aoki? Dia bakal manggung di jkt tgl 29 november ini di bengkel night park.. udh di konfirm di myspace nya
 http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=531858&MyToken=bd161273-9695-4f4d-b397-1f3b4c73d4a7
 
...Interested?


25


SMALL WONDERS PRESENTS

SOUNDS REPUBLIK

17th OF AUGUST 2008

AT CENTRO THE CLUB

MUSIC BY

SEGO (ANDRE DUNANT/JIM GEOVEDI)

INDRA 7 (MICROCHIP)

ANGGAREZ (BASEMENT HOUSE)

ALVIN K ( MICROCHIP)

MIKE WOWOR (BASEMENT HOUSE)

MICKO (360)

ICAL (BASEMENT HOUSE)

ROBIN (BASEMENT HOUSE)

VISUAL BY:

CHAINSMOKIN'BASTARD (BIOSAMPLER/UVG) VS VJ.XRX (BUBBLE)

PEOPLE OF THE NIGHT:

GABRIEL SASHA, MELODIA ANINDA, OKI KORO & ARIN ANANTO, DNA (RUMUS), ICHA ICHI, NOVA NOVI, NICOLE CARDINAL, HIRO, JIM MODELS, INDIKA FM CREW, SULTAN & ROMI NGABLO, MC B n THE CLEOPATRA CREW, MC DITTER n THE SYNAN CREW, THE STAGE CREW, 1945MF CREW, 360! , UVG, MOTIONINJA

CENTRO JAKARTA | B1-G
JL. DARMAWANGSA IX, JAKARTA SELATAN |
(NEXT TO DARMAWANGSA SQUARE CITYWALK) | P +62.2172780818 |
INFO@CENTROJAKARTA.COM , WWW.CENTROJAKARTA.COM
RESERVATION AND INFO : ALDIN 08121060121
 

Pages: 1 2 3
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2021, SimplePortal