Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /home/ravelex/public_html/forum/Sources/Aeva-Embed.php on line 378

Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /home/ravelex/public_html/forum/Sources/Aeva-Embed.php on line 378

Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /home/ravelex/public_html/forum/Sources/Aeva-Embed.php on line 378

Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /home/ravelex/public_html/forum/Sources/Aeva-Embed.php on line 378

Notice: Undefined offset: 2 in /home/ravelex/public_html/forum/Sources/Aeva-Embed.php on line 654

Notice: Undefined offset: 2 in /home/ravelex/public_html/forum/Sources/Aeva-Embed.php on line 654
Show Posts - jeng_kompen
Ravelex

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - jeng_kompen

Pages: 1 2 3 4 5 6 ... 11
51
denger denger banyak punya deadmau5 nih....:)

boney M sama grace jones aja ada....:P
support cingko :)

52
Hi everyone,

here is my latest mixtape to ends the year 2007, wish u all a wonderful christmas and a very happy new year  *tepuktangan* *tepuktangan*

enjoy  ;)



TRACKLIST:

01. Funkagenda - San Francisco
02. David Vandetta feat. Rachel Starr - Bleeding Heart
03. Eelke Kleijn & Nick Hogendoorn - Where Are My Goggles
04. Add2Basket vs Claes Rosen - Volaris
05. Probspot - Stalker
06. Markus Schulz - Perfect
07. Distant Fragment & Steve Mill - Utopia
08. Perry O'Neil - Wrong Bet
09. Gareth Emery - More Than Anything
10. Inkfish & David West - Rush
11. Shlomi Aber feat. Lemon - Moods

Download Link via Rapidshare

http://rapidshare.com/files/78608542/Deeper_Dreams.mp3.html

cheers,
Bimzkee


siap download mas bimzkee...

53
Techno / Re: Stu Hirst new year mix
« on: 11/01/08, 14:45 »
cool

54
Trance / Re: best trance track of 2007,lets share :)
« on: 11/01/08, 14:35 »
Michael Cassette - Shadow's Movement (AnjunaDeep)
Kyau vs Albert - 7 Skies (Club Dub) (Euphonic)
Leama & Moor - Distance Between Us (Jody Wisternoff Remix) (Hooj)
Maor Levi - Shapes (Anjuna)
Filo & Peri - Anthem (John O'Callaghan Remix) (Positiva)



55
udah download ...track 1 & 2 very deep ....keren dan mantep semua :)

56
kynya febuary bakal kere neh..  :-\ :-\
ludes jo...hahahahah buat beliin gebetan margaritha yg pitcheran belon....mana kuat juga di tambah chivas + sprite ...:P

57
mereka bisa di bilang eclectic karena sudah evolve ke berbagai jenis musik/new sounds etc...etc
tapi kalo gw baca dr beberapa media/interview mereka claimed themselves as a house dj ....
kenapa yachhh ???
Irwan > Techno !
Naro > House !
Romy > Electro !

itu menurut gw loh ;)
ya tapi kadang semua berputar2... romy house, naro electro, irwan tech house..

menurut gue, karena mereka semua grow up di era house fever (after acid house era) ...early 90's lahh

58
kok di dancetaeria clubhoppers indika fm jarang ada setnya agoose ya ?
mantep juga mix nya :)

59
another chart for this month:
1. I feel for you (Axwell remix) - bob sinclar
2. Rise Up ( grant nelson big room mix) - sunkidz
3. The Game (Kids piano mix) - Kid crame
4. So in love with u (DBN remix) - Soul budha
5. Transition - Denis Ferrer
6. Rej (Pastaboys mix) - Ame
7. Perfect bitch (dub mix) - whoxton whores
8. In the sunshine - Dan rubell
9. That high (syke n sugar dub mix) - SE'SA
10. won't do it again (sunrise) - dave spoon
11. That acid track - lexicon avenue
12. Lone cat - dennis ferrer
13. say what u want - mochico, ian carey
14. promises (starkillers late night empire mix) - Dan saenz, ron reeser
15. put you hands up (supereyes mix) - Andrea T Mendoza

Ga semua lagu bener baru release sih, kenapa gue lg suka yg byk vocal yah..... hehehe
Peace all....


So In Love with You mantep banget sob !!!


rame lagunya nih....keren buat bar party :)

:)

60
Disk Jockey / Re: Best Talented local Dj
« on: 11/01/08, 13:51 »
Delizious Devina
Devina aja deh, soalnya fotonya diatas cantik betttt... fuhh  :-\

iya manis juga yakk...btw doyan tequila nggak tuh..?

61
don mc lean - american pie

62
semakin solid aja nih..."the breakthrough"
kapan buat big festival ???  ;)

iya nih  ..

63
Main Talk / Re: happy wonderful new year 2008
« on: 02/01/08, 07:38 »
semoga tahun 2008 membawa hoki buat kita semuanya....:P

happy new year :)

64
December 7th = Turn On Plastic feat. BOOKA SHADE (Get Physical, Germany) & Future10 DJ's @ Embassy


December 14th = Turn On Plastic feat. JEROME ISMA-AE (Germany) & Future10 DJ's @ Stadium


December 21th = Turn On Plastic presents Future10's 12 Year Anniversary Bash feat. Future10 DJ's & ROMY & NARO @ Centro

 :)

salute  *tepuktangan* *tepuktangan* *tepuktangan*

65
*WELCOME TO THE HOUSE OF CATS*

21.DESEMBER.2007
BASSRUSH 4th ANNIVERSARY

As addressed before, Party of BASS RUSH 4th Anniversary will be present 13 DJs and visual spinning from 11pm till dawn.

FINAL LINE UP :

@EMBASSY AREA 1 (HOUSE AREA)

1. ROMY ( 1945MF/SPINACH )
2. OKI ( BASSRUSH )
3. 1MAN ( EMBASSY )
4. BLANCO ( ELECTROSOUL)

@WONDERBAR AREA2 (PROGRESSIVE/TRANCE AREA)

1. ACHDIYAT ( SOUND SYNDICATED)
2. ARDI PITE ( ELECTRA 666 )
3. MARQUEE ( SYNAN REC )
4. YOUNG SKYWALKER JESEEY&RESPATI  ( BASSRUSH )
5. REMY IRWAN ( EMBASSY )

@BALCONY AREA3 DNB/HOUSE AREA


1. DOWNEY ( FUTURE 10 )
2. ALDRIN ( BALCONY )
3. HERU ( HOUSE LIFE )
4. TAMI ( JUICE )

MC BY LEX DMC ( M1/43 )

We bring ground to the scene
*CAT SAYS MEAWWWWWW*


kewl line up  ;)

happy birthday bassrush  *bgs*

66
gak berasa udah mau 2008 aja yah....

67
Main Talk / Re: Miami WMC '08 dates announced
« on: 30/11/07, 07:34 »

Traditionally, the WMC has attracted the big guns of progressive, trance and mainstream house, but in recent years the program of parties has diversified a little: In 2007, there were first time WMC parties by Spectral Sound, Mobilee and Immigrant alongside WMC regulars Minus, Get Physical, Crosstown Rebels and Poker Flat

salute :),thoght that electro tunes still kickin around 2008

68
Banyak lokal dj yg gue salut dengan bertahan dengan idealismenya mereka misalnya Jerome (drum and bass),marquee (trance),ardi pite (trance) dan menurut gue sangatlah berat utk menjadi seperti mereka di tahun-tahun ke depan dimana variety sounds sudah semakin menggila di dunia dance scene industry....di sisi lain misalnya remy irwan bisa bermain all style dari house,progressive,techno bahkan assist juga buat opening set para trance Don seperti Blank and Jones,Graham Gold dll, Achdiyat boleh di bilang dia di besarkan oleh House era,kemudian evolve ke progressive and trance bahkan di Bali dia sering main set down tempo dan deep house,Ai Moonchild...pertama gw lihat setnya di A 2 club ...dia main head banging techno....kemudian dia berubah-ubah dj seynya dengan progressive,tribal dan electro house...,Ucil juga sempat (hampir menjadi) rising star of trance (menurut gw)...kemudian juga evolve ke minimal house/techno/electro....
Menurut pendapat gw pribadi Idealism VS Eclectisism adalah suatu pemikiran pribadi dari para dj itu sendiri.....dan kata kunci dari semua itu utk survive adalah consitency

Gw sempet membaca ulasan dari Carl Craig di (mixmag) tahun 2002,dia membuat statement yg mengatakan "sounds is like a roller coaster in the sky" when you say it techno maybe some people say it disco, when you say it drum and bass somepeople can say it jungle jazz,when you say it disco some people say iy electro...
So stick around and hang on 2 your real character ,cause euphoria of idealism and eclectisism only live in a lonelyplanet,only on your mind  ;)
kesimpulannya menurut gw kata kunci dari semuanya adalah "CONSITENCY"....

any comments...... *piss*

every DJ's have a different point of view :P
my opinion is so simple "the more eclectic is the more excited" :P
every people have a different point of view ,not only a DJ, peace :)

69
Main Talk / Re: YOUR BEST 3 PARTY IN 2007
« on: 30/11/07, 07:29 »
Jimmy Van M @ double six bali (kebetulan lg di bali sama keluarga....setnya keren...variety sounds)
Gabriel & Dresden @ X 2
Laurent Garnier @ Embassy

70
classy atmosphere jo videonya...hiihihhi

71
Videos / Re: Underworld - Crocodile
« on: 30/11/07, 07:18 »
sadeesss....

72
big tunes with big moments(feet 4 main room), little or no subtlety.

1. Mlle Caro & Franck Garcia - Always You (Ewan Pearson Remix) [Buzzin Fly]

http://www.homegrove.1g.fi/mix/Homegrov … maVol2.mp3


--------------------------------------------------------------------------------
 8) 8) 8)


nice track ...variety sounds and very emotional tunes .....:)

73
mantepan yg 1980 kali ....:P

74
*WELCOME TO THE HOUSE OF CATS*

21.DESEMBER.2007
BASSRUSH 4th ANNIVERSARY

As addressed before, Party of BASS RUSH 4th Anniversary will be present 13 DJs and visual spinning from 11pm till dawn.

FINAL LINE UP :

@EMBASSY AREA 1 (HOUSE AREA)

1. ROMY ( 1945MF/SPINACH )
2. OKI ( BASSRUSH )
3. 1MAN ( EMBASSY )
4. BLANCO ( ELECTROSOUL)

@WONDERBAR AREA2 (PROGRESSIVE/TRANCE AREA)

1. ACHDIYAT ( SOUND SYNDICATED)
2. ARDI PITE ( ELECTRA 666 )
3. MARQUEE ( SYNAN REC )
4. YOUNG SKYWALKER JESEEY&RESPATI  ( BASSRUSH )
5. REMY IRWAN ( EMBASSY )

@BALCONY AREA3 DNB/HOUSE AREA

1. ADE ( ADROITZ )
3. DOWNEY ( FUTURE 10 )
2. ALDRIN ( BALCONY )
3. HERU ( HOUSE LIFE )
4. TAMI ( JUICE )

MC BY LEX DMC ( M1/43 )

We bring ground to the scene
*CAT SAYS MEAWWWWWW*


happy birthday BASSRUSH,

keep rockin and be happy :)

75
Videos / James - Say Something
« on: 28/11/07, 07:49 »



keren , buat iseng - iseng ....nice track ;)

Pages: 1 2 3 4 5 6 ... 11
Templates: 4: index (SunRise20), Portal (default), Profile (SunRise20), GenericMenu (default).
Sub templates: 12: init, html_above, body_above, portal_above, generic_menu_dropdown_above, profile_above, showPosts, profile_below, generic_menu_dropdown_below, portal_below, body_below, html_below.
Language files: 5: SPortal.english (SunRise20), index+Modifications.english (SunRise20), ThemeStrings.english (SunRise20), Profile.english (SunRise20), Aeva.english (SunRise20).
Style sheets: 1: portal (default).
Files included: 20 - 998KB. (show)
Queries used: 23.

[Show Queries]
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2021, SimplePortal