Ravelex

QUIVVER , SOME SELECTION FOR WARM UP SETS 2008

seno · 14 · 1558

Offline seno

  • Addicted Raver
  • ****
    • Posts: 480
    • View Profile

Heres some selection for warm up sets , feets for all time , tipsy atmosphere and also for reality  pure music listeners  ;)

Tracklisting is

Dramatical – Itamar Sagi (pig and dan remix)
Europa – Pryda
The Boobytrap – Kenny hawkes
Sly Detector – Pig and Dan
Identity – Luke Dzierzek (KU remix)
Titans _ Kosmas Epsilon
Kos – Zero to hero
Gail in the O -Olivier Giacomotto  (John Acquaviva rmx)
Hammer – Dousk
Damn Words – Peter Gun
Heliopause – Medway,Sven Hauck (Kosmas Epsilon rmx)
" MAKE IT HAPPEN "


Offline bulgur

  • Addicted Raver
  • ****
    • Posts: 386
    • View Profile

Offline mantili

  • Addicted Raver
  • ****
    • Posts: 347
    • View Profile
kenny hawkes track baru tuh >?
Lets go faster and stay Cool !


Offline eternalflame

  • Junior Member
  • ***
    • Posts: 221
    • View Profile

Heres some selection for warm up sets , feets for all time , tipsy atmosphere and also for reality  pure music listeners  ;)

Tracklisting is

Dramatical – Itamar Sagi (pig and dan remix)
Europa – Pryda
The Boobytrap – Kenny hawkes
Sly Detector – Pig and Dan
Identity – Luke Dzierzek (KU remix)
Titans _ Kosmas Epsilon
Kos – Zero to hero
Gail in the O -Olivier Giacomotto  (John Acquaviva rmx)
Hammer – Dousk
Damn Words – Peter Gun
Heliopause – Medway,Sven Hauck (Kosmas Epsilon rmx)

mantep cingko ...:):):)
FoR ThoSe Who LIke TO gEt doWn


Offline ableh

  • Addicted Raver
  • ****
    • Posts: 506
    • View Profile
kenny hawkes track baru tuh >?

gw pernah lihat waktu di bali kenny hawkes ...keren...
I LOVE ROCK AND ROLL


Offline funkytechnotribe

  • Junior Member
  • ***
    • Posts: 241
    • View Profile
di warm up setnya PVD Dousk - hammer ada juga yg pasang cuma nggak tahu pas siapa yg main lagi nongkrong di deket stand marlboro hehehhe
LETS ~GO~AGO~GO


Offline ableh

  • Addicted Raver
  • ****
    • Posts: 506
    • View Profile
di warm up setnya PVD Dousk - hammer ada juga yg pasang cuma nggak tahu pas siapa yg main lagi nongkrong di deket stand marlboro hehehhe
kayaknya pas winky.
I LOVE ROCK AND ROLL


Offline wangchung

  • Addicted Raver
  • ****
    • Posts: 374
    • View Profile
di warm up setnya PVD Dousk - hammer ada juga yg pasang cuma nggak tahu pas siapa yg main lagi nongkrong di deket stand marlboro hehehhe
mantep tracknya , buat pasang di peak time juga ok aja seehhhh :)
ITS GONNA BE A "TRANSITIONS" SOONER OR LATER



Offline ableh

  • Addicted Raver
  • ****
    • Posts: 506
    • View Profile
pig and Dan - sly detector juga mantep bos !!!
mantep-mantep semua kok nih tracknya
I LOVE ROCK AND ROLL


Offline adite

  • Addicted Raver
  • ****
    • Posts: 492
    • View Profile

Offline soul_selekta

  • Addicted Raver
  • ****
    • Posts: 309
    • View Profile

Offline pecel_lele

  • Hardcore Partygoers
  • *****
    • Posts: 658
    • View Profile
pig and dan - sly detector , ciamik :)

mantap ...
kenny hawkes track baru tuh >?

gw pernah lihat waktu di bali kenny hawkes ...keren...
the boobytrap nya kenny hawkes yg versi remix nya serge sentaogo lebih melintir lagi tracknya...:)
DANCE THE NITE AWAY !!!


Offline eclecticboogaloo

  • Junior Member
  • ***
    • Posts: 192
    • View Profile
aura lagu lagunya hampir sama semua nih deep melodic (sotoy dehhh...hahahaha) :)
RESPECT all kind of GENRE :)


 

Templates: 3: index (SunRise20), Portal (default), Display (SunRise20).
Sub templates: 8: init, html_above, body_above, portal_above, main, portal_below, body_below, html_below.
Language files: 3: SPortal.english (SunRise20), index+Modifications.english (SunRise20), ThemeStrings.english (SunRise20).
Style sheets: 1: portal (default).
Files included: 18 - 966KB. (show)
Queries used: 28.

[Show Queries]
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2021, SimplePortal